ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» Ή ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΑ… ΜΙΣΘΑ; «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ… ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

«Μεγάλη αντιφασιστική» συγκέντρωση, στην Ομόνοια, είχαν εξαγγείλει για σήμερα η ΑΝΤΑΡCIA, o ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιπές παρακρατικές δυνάμεις, για την επέτειο των 5 χρόνων από τον θάνατο του Φύσσα, αλλά όπως μπορούμε να δούμε και στη φωτογραφία, το αποτέλεσμα ήταν… άκρως απογοητευτικό.

Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και η απουσία ελληνοφώνων από την «μεγάλη» συγκέντρωση – εκτός από τους διοργανωτές και τα μέλη της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.

 

Όσο, λοιπόν, πλησιάζει ο φακός τους «τρεις κι ο κούκος» που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τόσο διαπιστώνεται πως μαντιλοφορούσες και μικρά Πακιστανάκια επιστρατεύτηκαν προκειμένου να καλύψουν το «χαίρε βάθος αμέτρητον» της αποτυχημένης διαδήλωσης!

Γιατί άραγε απουσίασαν οι πολλοί «αλληλέγγυοι» από την «μεγάλη» συγκέντρωση; Κατάλαβαν την κοροϊδία ή μήπως καθυστέρησαν τα… μισθά – που’ λεγε και η συγχωρεμένη Σαπφώ Νοταρά; Δείξτε… υπομονή και κατανόηση συντρόφια! Τόσα εκατομμύρια κόστισε η μεταφορά και η διαμονή στην Θεσσαλονίκη 7.000 αστυνομικών, 67 διμοιριών των ΜΑΤ, αστυνομικών ελικοπτέρων, drones, πρακτόρων της CIA και του FBI και… «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» για την προστασία της πρωθυπουργάρας σας! Που να περισσέψουν λεφτά για σας;