Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Η παρουσία του κυβερνητικού θιάσου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σήμανε την αρχή του τέλους της διακυβέρνησης της χώρας από μια συμμορία βαθιά συμπλεγματικών απογόνων κατσαπλιάδων και συμμοριτών της οποίας τα έργα και οι ημέρες θα πρέπει να μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας. 

Λίγες μόνο μέρες μετά την συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού, κανείς δεν θυμάται τη σωρεία ψευδών που εξαπέλυσε σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εξαπατήσει εκ νέου την κοινή γνώμη και δη το εκλογικό σώμα. Αν υπάρχει κάτι το οποίο παραμένει ζωντανό στη μνήμη της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, τούτο είναι η ωμή βία της αστυνομίας της χούντας Τσίπρα-Καμμένου απέναντι σε χιλιάδες ειρηνικών διαδηλωτών και δη απέναντι σε ηλικιωμένους και γυναικόπαιδα τους οποίους επιχείρησε με λύσσα να διαλύσει προκειμένου να μην χαλάσουν το λαοφιλές τάχα προφίλ του πρωθυπουργού της αριστεράς. Κατά διαβολική σύμπτωση, οι υπερδημοκράτες καναλιών και εφημερίδων που τόσο κόπτονται για τις συνταγματικές ελευθερίες και τα δικαιώματα εκτοξεύοντας αφειδώς κατηγορίες για αστυνομική βία και τρομοκρατία, τούτη τη φορά παρέμειναν σιωπηλοί παρατηρητές του αίσχους που διαδραματίστηκε στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς για τα άθλια αυτά παπαγαλάκια της κόκκινης Χούντας, ήταν χιλιάδες εκείνοι που το βίωσαν και εκατομμύρια εκείνοι που το είδαν από το διαδίκτυο. 

Δυο μέρες μετά τη συνέντευξη τύπου του Τσίπρα, διοργανώθηκε στη ΔΕΘ συνέντευξη τύπου του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, όπως αυτή έχει διαδοχικά προκύψει κατά τις τρεις τελευταίες εθνικές εκλογές στη χώρα. Οι θιασώτες της δημοκρατικής πολυφωνίας ήσαν παντελώς και επιδεικτικά απόντες, θεωρώντας μάλλον πως δι’ αυτής της πράξης απαξιώνουν τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής. Κατά τα γνωστά μάλιστα, την ώρα της συνέντευξης η κρατική ΣοβιΕΡΤ πραγματοποίησε στάση εργασίας με μοναδικό στόχο να μην ακουστούν σε όλα τα ελληνικά σπίτια οι αλήθειες από τα χείλη του Αρχηγού μας οι οποίες σιγοψιθυρίζονται σε όλη την Ελλάδα από το στόμα της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπατριωτών μας. 

Η δημοκρατία τους είναι τόσο κίβδηλη όσο ο πατριωτισμός τους και τόσο ισχυρή όσο πιο δυνατά χτυπούν τα κλομπ της αστυνομίας τους τα κεφάλια ελληνόπουλων, γερόντων και γυναικόπαιδων. Η Χούντα τους ωστόσο, έχει ημερομηνία λήξης, όπως και τα χημικά και τα δακρυγόνα με τα οποία η συριζοαστυνομία ψέκασε ανηλεώς χιλιάδες πατριώτες που υποδέχθηκαν στη συμπρωτεύουσα τη συγκυβέρνηση των προδοτών. 

Τα μπλε, κόκκινα και λευκά αστεράκια των κεντρικών οδών της πόλεως με τα οποία η κυβέρνηση και η δημοτική αρχή υποδέχτηκαν τα αφεντικά  τους, συνιστούν τον απόλυτο εξευτελισμό μιας ολόκληρης πολιτικής παράταξης της οποίας τα στελέχη πλούτισαν πουλώντας αντιαμερικανισμό. Το χειρότερο: κατηγόρησαν και ακόμη κατηγορούν το προ της μεταπολίτευσης Καθεστώς ως αμερικανοκίνητο, αυτοί οι οποίοι έχουν σήμερα καταστήσει εαυτούς πρεσβευτές του αμερικανισμού σε όλα τα επίπεδα… 

Τέλη δεκαετίας του 1990 και οι εγχώριοι κόκκινοι κραύγαζαν στους δρόμους υποκριτικά όπως αποδείχθηκε το αλησμόνητο Go home Yankees! Καθώς η εθνική οργή ξεχειλίζει από την εντεινόμενη αντεθνική δράση της αριστεράς, δεν αργεί η μέρα που ένα ολόκληρο Έθνος θα εγερθεί από τα συντρίμμια του για να κραυγάσει στην κόκκινη Χούντα που τυραννικά εξουσιάζει: μπολσεβίκοι, πίσω στις στέπες σας!