«ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΕ» ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΚΗ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ! Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!

Εδώ και πολλούς μήνες (και πιο συγκεκριμένα, από τότε που ο άνθρωπος που τον μάζεψε από τα αζήτητα της πολιτικής και τον έκανε πρόεδρο της δημοκρατίας τους, υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών) ο… λαοπρόβλητος και… πολυταξιδεμένος πρόεδρος Πάκης Παυλόπουλος, δεν έχει περάσει τα… Τέμπη. Με μία και μόνη εξαίρεση είναι αλήθεια, την παρουσία του σε επετειακή εκδήλωση για την εκτέλεση κομμουνιστών από τα κατοχικά στρατεύματα, στον Χορτιάτη, όπου ένιωθε απολύτως ασφαλής ανάμεσα στους κομμουνιστές που παρευρέθηκαν. Αναρωτηθήκαμε, λοιπόν, την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με τον κύριο: μέχρι που θα πάει η «βαλίτσα»; Δε θα παρευρεθεί ούτε στη μεγάλη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη, που κάθε χρόνο γίνεται ενώπιον του προέδρου της δημοκρατίας; Ως πότε θα είναι πρόεδρος… Νοτίου Ελλάδος;

Ίσως ήλπιζε πως μέχρι τότε θα έχει… καταλαγιάσει η οργή των Μακεδόνων για την προδοσία, αλλά φευ, θα συμβεί το αντίθετο!

Συγκέντρωση και πορεία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, λοιπόν, την ημέρα της στρατιωτικής παρέλασης, ανακοίνωσαν οι πατριώτες της Θεσσαλονίκης, με κάλεσμά τους μέσω του διαδικτύου:

«Όλοι και όλες, μικροί και μεγάλοι, παρόντες στην Στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 28 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11 π.μ. Όλοι παρόντες με την Ελληνική Σημαία στα χέρια και με ένα μαύρο περιβραχιόνιο ή μαύρη κορδέλα να βροντοφωνάξουμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Την παρέλαση θα λήξει ο Ελληνικός λαός ο οποίος θα παρελάσει πραγματοποιώντας πορεία στο τέλος της Στρατιωτικής παρέλασης.

Ο κόσμος θα μπορεί να παρευρίσκεται καθ’ όλο το μήκος της Λεωφόρου, απ’ όπου στο τέλος της Στρατιωτικής παρέλασης και της έναρξης της παρέλασης – πορείας των πολιτών για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών,  να ενσωματώνεται ώστε να κατευθυνθούμε όλοι μαζί προς το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Επιπλέον, οι πατριώτες οργανώνουν και συλλογή υπογραφών, που πραγματοποιείται μέσω γνωστής διαδικτυακής πλατφόρμας, για την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών με ημερομηνία παράδοσης στις 28 Οκτωβρίου, στον πρόεδρο Πάκη!

Όπως καταλαβαίνεις «λαοπρόβλητε» πρόεδρε Πάκη, ο λαός της Μακεδονίας σε… πεθύμησε και σε γυρεύει! Θα τα περάσεις τα Τέμπη; Ιδού η «Ρόδος»!

(ΥΓ): Όλοι εκεί, με μια σημαία ελληνική!