ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΧΡΕΗ;

Ιερή αγανάκτηση έπιασε το συριζοψεκασμένο λεχριταριό των ΜΜΕ, για ένα tweet του νεοδημοκράτη αρθρογράφου Σάκη Μουμτζή, στο οποίο όπως παρατηρούν οι… αγανακτισμένοι (Βαξεβάνηδες) «επιχειρούν να εμπλέξουν στην κακοδιαχείριση των οικονομικών τους, τον ίδιο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο». Ουάου! Μα την «Αυτού Εξοχότητα», τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Τι ντροπή! Η δε επίσημη διαδικτυακή παπαγαλία του Καμμένου, ζήτησε και την παρέμβαση της… δικαιοσύνης, για «προσβολή του προσώπου του προέδρου της Δημοκρατίας»! Ουάου, δις!

Το tweet είχε ως εξής: «Συριζόπουλα να σας ενημερώσω πως υπεύθυνος των οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας όταν έπαιρνε τα δάνεια ήταν ο αγαπημένος σας, Προκόπης Παυλόπουλος. Περιμένω να δω την κωλοτούμπα σας. Φιλάκια».

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε αν ήταν υπεύθυνος οικονομικών της Νουδούλας η… Αυτού Εξοχότης του Παυλόπουλου, γνωρίζουμε όμως πολύ καλά, πως όταν το κόμμα αυτό έπαιρνε τα θαλασσοδάνεια και δημιουργούσε τα υπέρογκα χρέη, ο λεγάμενος ήταν βουλευτής και υπουργός του. Άμα δεν συμφωνούσε, έπρεπε να καταγγείλει δημοσίως τον υπερδανεισμό και να σηκωθεί να φύγει. Άρα, είναι συνυπεύθυνος! Ή μήπως απηλλάγη, όταν τον έκανε πρόεδρο η «πρώτη φορά αριστερά»; Στο ίδιο κόμμα βεβαίως, βουλευτής και υφυπουργός, ήταν και κάποιος άλλος από τους σημερινούς… καταγγέλλοντες, ο Καμμένος. Που τώρα καταγγέλλει όλους τους άλλους και αφήνει απέξω τον… εαυτό του! Ουαί υμίν συριζοκαμμένοι υποκριταί!