ΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ; ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΔΩΡΟ» ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Γερό μπέρδεμα (για όσους δεν γνωρίζουν και για όσους παριστάνουν ότι δε γνωρίζουν…) προκάλεσε σημερινό δημοσίευμα του κρατικού ΑΠΕ-ΜΠΕ (δηλαδή της συγκυβέρνησης…), σύμφωνα με το οποίο τα κόμματα της «αντιπολίτευσης» (εννοείται, του «συνταγματικού τόξου»…) ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους των «δανειστών» στην Αθήνα πώς συζητούν όχι την αναβολή αλλά την ακύρωση της μείωσης των συντάξεων από τον Ιανουάριου του 2019.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νουδούλας, αυτό είναι ψευδές, διότι οι εκπρόσωποι των «Θεσμών» στη συνάντηση της 11ης Σεπτεμβρίου με στελέχη της Πειραιώς «δεν αποσαφήνισαν τις προθέσεις τους».

Την ίδια ώρα, η Κομισιόν διέψευσε ότι υπάρχει απόφαση σχετικά με το θέμα των συντάξεων, ενώ και το πρακτορείο Reuters, ανέφερε ότι δεν υπάρχει τέτοια συμφωνία και χαρακτήρισε «πρώιμη» την εικασία.

Ποια είναι η αλήθεια, που όλοι γνωρίζουν πολύ καλά και την κρύβουν – εκτός από τα μέλη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για τους οποίους ισχύει το «θέλει η π… να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει»;

Η ολιγόμηνη αναστολή του μέτρου της σφαγής των συντάξεων, ήταν το αντάλλαγμα που πήραν οι προδότες Τσίπρας και Καμμένος για την Συμφωνία των Πρεσπών, ώστε να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία και να πάνε σε εκλογές χωρίς να επικρέμεται επί των κεφαλών τους η οργή των συνταξιούχων. Η συμφωνία επισφραγίστηκε στην συνάντηση Τσίπρα-Τραμπ, η δε Κομισιόν και οι… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», δεν ερωτήθηκαν, αλλά απλώς ενημερώθηκαν για την απόφαση των μεγάλων υπερατλαντικών αφεντικών.