Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΟΣΚΟΒΙΤΣΙ (ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ) ΚΑΙ ΟΙ «ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ» ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Στα άκρα οδηγείται η διένεξη της νέας Ιταλίας του Σαλβίνι, με τους Ευρωπαίους εκπροσώπους των διεθνών τυράννων!

Όλα άρχισαν όταν ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί, έκανε… συστάσεις στην νέα κυβέρνηση της Ιταλίας για την φιλολαϊκή της πολιτική, λέγοντας αρχικά πως «η Ιταλία αποτελεί πρόβλημα».

Στην συνέχεια, ο επίτροπος Μοσκοβισί (θα του αρέσει πιο πολύ το «κομισάριος», μιας και ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα από μια ακροαριστερή γκρούπα, τύπου ΑΝΤΑΡCIA, την «Επαναστατική Κομμουνιστική Ένωση»…), προχώρησε πιο πολύ, μιλώντας για «κλίμα που μοιάζει με εκείνο της δεκαετίας του ’30» και προσθέτοντας ότι «μπορεί να μην υπάρχει ένας Χίτλερ, αλλά ίσως, πολλοί μικροί Μουσολίνι».

Στον θρασύτατο επίτροπο απάντησε, με σκληρή γλώσσα, ο αντιπρόεδρος της Ιταλίας Ντι Μάιο:

«Η Ιταλία έχει την κυβέρνηση με την ευρύτερη λαϊκή στήριξη σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για αχαρακτήριστες κρίσεις μιας Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία σε έξι με οκτώ μήνες δεν θα υπάρχει πια, διότι οι πολίτες στις Ευρωεκλογές θα στείλουν στο σπίτι τους μεγάλο μέρος των ευρωγραφειοκρατών. Στους κυρίους αυτούς δεν θα δώσουμε εμείς το μάθημα, ως κυβέρνηση, αλλά οι Ιταλοί πολίτες στις επόμενες Ευρωεκλογές».

Και για να βάζουμε κάποια πράγματα στη θέση τους. Ο «Γάλλος» Μοσκοβισί, στην πραγματικότητα είναι ένας σιωνιστής («εβραϊκής καταγωγής» – σύμφωνα με το βιογραφικό του…) από την Ρουμανία, και μάλιστα με τους δύο γονείς του Εβραίους, το επώνυμο του οποίου ήταν Μοσκοβίτσι και έγινε επί το… γαλλικότερον Μοσκοβισί.

(ΥΓ): Βέβαια, οι Μοσκοβίτσι και ΣΙΑ, που επιτίθενται λυσσαλέα στην νέα κυβέρνηση της Ιταλίας, δεν προλαβναίνουν να δίνουν συγχαρητήρια στην προσκυνημένης τσιπροκαμμενική τσογλαναρία. Τυχαίο; Δε νομίζω!