ΟΥΑΟΥ! ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ… ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΩΝ! ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΣ ΚΟΥΛΗ: ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ, ΕΜΑΣ ΘΕΛΕΙ!

Ένας ιδιότυπος διαγωνισμός… μερκελισμού, έχει αρχίσει μεταξύ της συριζοψεκασμένης λετσαρίας (ο αρχηγός της οποίας κραύγαζε κάποτε από τα προεκλογικά μπαλκόνια “Go Back κυρία Μέρκελ, go back”, ο δε «χοιρινός» υπαρχηγός της απειλούσε να της στείλει… τζιχαντιστές στο Βερολίνο…) και της Νουδούλας.

Μάλιστα, τα συριζόσκυλα εγκαλούν τον Κούλη (με άρθρο τους στο left) πως δεν είναι αρκετά… μερκελιστής, σαν την αφεντιά τους: «Η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα σε Ά. Μέρκελ και Κ. Μητσοτάκη δεν δημιουργήθηκε ποτέ σχέση πολιτικής εμπιστοσύνης, όπως δεν δημιουργήθηκε και με άλλα ηγετικά στελέχη του ΕΛΚ. Η καγκελάριος δεν μπορεί να εκτιμήσει τον ελληνικό πολιτικαντισμό της στάσης του προέδρου της Ν.Δ. στο «Μακεδονικό»…». Απειλούν δε τον Κούλη, πως θα τον… κανονίσει η φράου, μόλις ασχοληθεί με την περίπτωσή του: «Είναι πολιτική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη να συμμαχήσει με τους ακραίους δεξιούς του ΕΛΚ. Και θα δει πού θα του βγει όταν ασχοληθεί η Μέρκελ με το ΕΛΚ».

Ε, αυτά είδε ο Κούλης και για να καλύψει το… χαμένο έδαφος του μερκελισμού, πήρε άμεσα και προσωπικά θέση υπέρ της φίμωσης της Ουγγαρίας του Όρμπαν, από τους μερκελιστές!

(ΥΓ): Φρόνιμα αγόρια! Όλοι μαζί το ψηφίσατε και το εφαρμόσατε, το 3ο Μνημόνιο της Μέρκελ! Όλοι θα έχετε την… εύνοιά της, ο καθένας με τη σειρά του!