ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΟΣΧΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΙΖΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την οργή του Πατριαρχείου της Μόσχας προκάλεσε η αχαρακτήριστη απόφαση των Τσιπροκαμμένων, να αρνηθούν την χορήγηση βίζας στον Μητροπολίτη της Αγίας Πετρούπολης Βαρσανούφιο, για προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιον Όρος, χαρακτηρίζοντάς τον… «επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια»!!!

Έτσι, ο αρχιερέας Ιγκόρ Γιακίμτσουκ, γραμματέας των Διορθοδόξων Σχέσεων στο Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, του ρωσικού πατριαρχείου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  

«Κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει από μια ορθόδοξη χώρα, η οποία είναι η Ελλάδα με το σύνταγμά της, να μεταχειρίζεται έναν κληρικό με αυτό τον τρόπο. Η κατάσταση με τον Μητροπολίτη Βαρσανούφιο ξεπέρασε το πλαίσιο όλης της ευπρέπειας και συζητείται ευρέως ακόμη και στην Ελλάδα. Εάν ένας ιεράρχης τέτοιου βαθμού δεν μπορεί να εισέλθει στη χώρα, ενώ είναι σε θέση να εισέλθει σε οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό κράτος, είναι σκάνδαλο».

Μα το πιο μεγάλο σκάνδαλο, είναι που κυβερνούν την Ορθόδοξη Πατρίδα μας, ένας δεδηλωμένος άθεος κομμουνιστής κι ένας χυδαίος θεομπαίχτης, με κοινό σημείο την μέχρι αηδίας αμερικανοδουλεία τους!