ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΙΤΣΑ: ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΠΟΥ ΜΑΣ… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΦΕΤΟΣ

Σιγή ασυρμάτου, σχετικά με τον αριθμό των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων που… προτιμά την χώρα των «ανοιχτών συνόρων», επικρατεί τους τελευταίους μήνες στα ΜΜΕ, ενώ την ίδια τακτική ακολουθούν η Αστυνομία και το Λιμενικό. Έχει πέσει «σύρμα» από την συγκυβέρνηση των προδοτών, να επικρατεί σοβιετικού τύπου απόκρυψη της πραγματικότητας (δημοσιοποίηση μόνο των ευχάριστων ειδήσεων…), για ευνόητους λόγους!

Ωστόσο, ο θόρυβος που γίνεται αυτές τις μέρες σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Μόρια Λέσβου, ανάγκασε τον αρμόδιο υπουργό («Μεταναστευτικής Πολιτικής», δηλαδή Λαθρομετανάστευσης…) να ομολογήσει την αλήθεια. Ότι φέτος, ο αριθμός των «προσφύγων» που… προτιμούν την Ελλάδα («Ευχαριστούμε τους μετανάστες που προτιμούν την Ελλάδα» – τάδε έφη Πάκης Παυλόπουλος),  είναι διπλάσιος από πέρυσι!

Ιδού η δήλωση του κομμουνιστή υπουργού:  

«Οι μεταναστευτικές ροές τους καλοκαιρινούς μήνες, σε σχέση με αυτούς του 2017, ήταν περίπου διπλάσιες. Αυτό μας δημιούργησε ένα μεγάλο πρόβλημα σε σχέση με τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης στα νησιά. Στη Μόρια έφυγαν περίπου 3.500 άνθρωποι κι ήρθαν από την απέναντι ακτή 5.500. Αυτό δημιούργησε μία οριακή κατάσταση στη Μόρια. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι τις τρεις τελευταίες μέρες από τη Μόρια πήραμε 550 ανθρώπους, οι οποίοι είχαν δικαίωμα να περάσουν στην ηπειρωτική Ελλάδα κι ήρθαν 200. Αυτό είναι ένα στοιχείο που δείχνει ότι αν δεν σταματήσουν οι ροές από την Τουρκία θα υπάρχει πάντοτε ζήτημα και θα χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα πράγματα».

Αυτά, για να μη μας δουλεύουν οι «αλληλέγγυες» κάργιες και τα σοβιετικά ΜΜΕ!