ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΥΠΙΟ «ΦΡΑΧΤΗ» ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ… 2.300 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!

Εκτός από την μεγάλη αύξηση των ροών εξ’ Ανατολών απρόσκλητων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (την οποία κρύβουν επιμελώς οι Τσιπροκαμμένοι και οι αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι τους…), μεγάλη αύξηση των ροών παρατηρείται και στην Θεσσαλονίκη, όπου καταλήγουν τα «προσφυγάκια» που εισέρχονται στο προτεκτοράτο Τσιπροκαμμενιστάν από τον τρύπιο «φράχτη» του Έβρου!

Ο αριθμός τους είναι τέτοιος, που έφτασε τα επίπεδα του περασμένου Απριλίου, όταν είχε καταγραφεί το μεγαλύτερο κύμα των τελευταίων ετών σε εισερχομένους από τον Έβρο, και διπλάσιος του περσινού Αυγούστου (τότε είχαν εντοπιστεί 674 στον Έβρο και 823 στην Θεσσαλονίκη). Συγκεκριμένα, τον φετινό Αύγουστο στον Έβρο εντοπίστηκαν 1.157 «προσφυγάκια», ενώ στη Θεσσαλονίκη 1.138. Βέβαια, αυτοί που έφτασαν στην Θεσσαλονίκη είναι πολύ περισσότεροι, καθώς ο παραπάνω αριθμός ισχύει μόνο για όσους έχουν «συλληφθεί» και καταγραφεί από την Αστυνομία!