ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ 

Γράφει ο Χρήστος Μπουρνιώτης
Παρατηρώ αυτό τον καιρό, σε ένα καιρό ιδιαίτερα δύσκολο για τον Εθνικιστικό χώρο, και περισσότερο για το Κίνημα της Χρυσής Αυγής, πολλούς Συναγωνιστές άξιους, που έχουν αποδείξει τη πίστη τους και έχουν δοκιμαστεί στον Αγώνα για την επικράτηση της Ιδέας, να δηλώνουν κουρασμένοι, έως ένα βαθμό απογοητευμένοι, διατυπώνοντας την άποψη πως έχουμε περιέλθει σε τέλμα, νικημένοι από το κρατικό, αστικό, συνταγματικό σύστημα, και πως οιαδήποτε πλέον ενέργεια καταλήγει σε αδιέξοδο.
Ως ένα βαθμό κατανοώ πολλές από αυτές τις ανησυχίες. Άλλωστε το σύνολο των ανθρώπων μας- αγωνιστών προέρχεται από το ταλαιπωρημένο κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας, και δεχόμενοι όλο αυτό το πόλεμο, όλη αυτή τη λάσπη, αυτή την άθλια ανθελληνική προπαγάνδα, έχοντας να αντιμετωπίσουν και τη δυσβάσταχτη καθημερινότητα τους είναι φυσικό να επέρχεται μια φυσική φθορά. Μια φθορά που κυρίως έχει να κάνει περισσότερο με την αναμονή αποτελέσματος και λιγότερο με αποδυνάμωση της Ιδεολογίας και της Αγάπης για τη Πατρίδα.
Ποιο είναι όμως το λάθος σ’ αυτό, ποιος είναι ο εσφαλμένος τρόπος σκέψης, που θέτει εν αμφιβόλω τον αγώνα, και καταλήγει πρακτικά, πολλοί άξιοι αγωνιστές να δίνουν λιγότερα απ ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν, κάτι που με απλά μαθηματικά οδηγεί σε βραχυπρόθεσμη συρρίκνωση της δύναμης του Εθνικιστικού Κινήματος;
Όραμα το δίχως άλλο υπάρχει, Ιδεολογικό υπόβαθρο πλήρες και με πολύ υψηλά ιδανικά. Ηγέτης και στελέχη να το πραγματώσουν, αναμφισβήτητα. Αυτό που με πίστη διατρανώνω ότι λείπει από την ευρεία μάζα του νέου κύματος Εθνικιστών, μηδέ του γράφοντος εξαιρουμένου, είναι η Πλήρης Επαναστατική Συνείδηση. Η σαφής καταγραφή στο DNA του κάθε Εθνικιστή ότι μετέχει σε μια διεργασία Επανάστασης. Επανάσταση ενάντια στο κατεστημένο Σύστημα, στο πολιτικό κατεστημένο που κατατρώει τις σάρκες της Ελλάδας μας, που τρέφεται και γιγαντώνεται από το μόχθο του Ελληνικού λαού, από το Αίμα των Προγόνων μας κι από την αρχέγονη Ιστορία και παράδοση μας. Επανάσταση εναντίον όλων, όλων αυτών που εγκατέστησαν ένα σύστημα στα μέτρα τους, για να διαιωνίσουν την επικυριαρχία τους σε ένα λαό που πένεται.
Μιλώντας για Επανάσταση, μιλάμε πάντα για μια Ιδέα, για κάτι το πνευματικό. Πώς θα γίνει λοιπόν, οι κατέχοντες αυτοί την Ιδέα, να την πραγματώσουν σε ένα κόσμο που η υλική υπόσταση κυριαρχεί; Εδώ που τα πάντα πλέον μετριούνται με απολαβές, με συμφέρον, με υλική αποκατάσταση. Που η μη απόκτηση αυτών είναι που οδηγεί σε απογοήτευση.
Εδώ είναι αυτό που λέμε χρειάζεται η δημιουργία Συνείδησης. Όταν όλοι μετρούν τα κεκτημένα με αριθμούς και υλικά κέρδη, να προσπαθήσουμε να μιλήσουμε στο πεδίο του Πνεύματος. Εκεί να δείξουμε πως οι αξίες μας εμπεριέχουν κάτι το Ανώτερο, κάτι το πιο οριστικό, το πιο λαμπρό. Η ιδέα ενός καλύτερου ανθρώπου, μιας βέλτιστης κοινωνίας, της διαιώνισης και εξέλιξης του Ελληνικού Πνεύματος σίγουρα είναι αγαθά ανώτερα από ένα πρόσκαιρο επίδομα, η μια ευκαιριακή περικοπή σε κάποιο φόρο. Ιδέες όπως της ομορφιάς, της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας της ελευθερίας συγκινούν περισσότερο από ψευτοπολιτικές που η αξία τους δεν είναι παραπάνω από ένα ξεροκόμματο πεταμένο σε κάποιο άθλιο ζητιάνο. Δημιουργώντας τέτοιους, νέους ανθρώπους, ανθρώπους των Ιδεών και του Πνεύματος, που να επιθυμούν υψηλά Ιδανικά κι αξίες, που θα απαρνηθούν το εύκολο και το χυδαίο, θα γίνει δυνατή και η δημιουργία του νέου κόσμου, του ανώτερου κόσμου που επιθυμούμε να πραγματώσουμε, και που σ’ αυτό τον κόσμο η Ελλάδα και οι Έλληνες θα έχουν δεσπόζουσα θέση, όπως αρμόζει σε ένα Έθνος που ανά τους αιώνες επιδεικνύει την ανωτερότητα του.
Όλο αυτό σίγουρα είναι επίπονη και μακρόχρονη διαδικασία. Δε χωρούν απογοητεύσεις και οι διαμάχες θεωρούνται πολυτέλεια. Ούτε ολιγωρίες ούτε μεμψιμοιρίες. Προσήλωση στο Στόχο και Πίστη στην Ιδέα χρειαζόμαστε και βέβαια ατελείωτη υπομονή. Αν και ο Σιωνιστικός παράγοντας έχει εγκαταστήσει τα πλοκάμια του και θα αντισταθεί σθεναρά, το Εθνικιστικό Κίνημα θα νικήσει.
Γιατί έχουμε βάσεις, έχουμε Δίκιο, και θα επικρατήσουμε. Όσο και να μας τρομάζουν οι αριθμοί, όσο και αν φαινόμαστε μειοψηφία, ο ένας από εμάς θα μυήσει δύο, κι οι δύο θα αφυπνίσουν τέσσερις…και το ρυάκι θα γίνει χείμαρρος…κι ο χείμαρρος ποτάμι ορμητικό.
Όσο κι αν η Νέα Τάξη των Πραγμάτων έχει μεταμορφώσει το σύστημα Παιδείας σε όργανο εκμάθησης του μηδενισμού της, όσο κι αν τα μέσα διαμόρφωσης γνώμης αποτελούν υποχείρια της προπαγάνδας τους, εμείς έχουμε τις Τοπικές μας, αυτές τις πολύτιμες κυψέλες Εθνικισμού, όπου μέσα σ αυτές μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζύμωση των νέων ιδεολόγων μας, των νέων αγωνιστών μας, να αποβάλουμε το κάθε παρασιτικό σκουπίδι που θέλοντας να τρυπώσει για να αποκομίσει ίδια οφέλη διαβάλλει την ίδια την Ιδέα, και όλοι μαζί να βγούμε στους δρόμους, να ενημερώσουμε, να διαδώσουμε την Εθνικιστική Ιδέα, να αφυπνίσουμε το λαό, που ζει στον τεχνητό λήθαργο που οι δέσμιοι του τον έχουν υποβάλει.

Γιατί, Συναγωνιστές, όλοι αυτοί οι πολέμιοι μας, έχουν ένα κακό, σκέφτονται με το μυαλό.. και το μυαλό βάζει κάποια όρια, σε οδηγεί σε λιγοψυχίες… Εμείς οι Εθνικιστές, σκεφτόμαστε με την καρδιά, και η καρδιά δεν σε περιορίζει, δεν σου βάζει πρέπει και μη, σε οδηγεί με κάθε τρόπο στην επίτευξη του Ιερού σου Σκοπού, μέχρι την τελική Νίκη.