ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΚΚΕ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας αιώνας από την προδοσία του ΚΚΕ στην μικρασιατική εκστρατεία και 83 χρόνια από την πιο επίσημη παραδοχή της (με άρθρο του Γ.Γ. του ΚΚΕ, Ν. Ζαχαριάδη, στον «Ριζοσπάστη» της 12ης Ιουλίου 1935, με τίτλο «Μια Επιφύλαξη», το οποίο κατέληγε ως εξής: «… Γι’ αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ»), αλλά όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι κομμουνιστές παραμένουν πάντα ΠΡΟΔΟΤΕΣ και δεν παύουν να το διακηρύττουν, σε όλους τους τόνους! Δικαιώνοντας, το ρητό: «μια φορά προδότες, για πάντα προδότες»!

Έτσι, με ανακοίνωσή της η δημοτική και περιφερειακή παράταξη του ΚΚΕ στην ακριτική Χίο («Λαϊκή Συσπείρωση Χίου και Βορείου Αιγαίου», εκφράζει την αντίθεσή της με την εκδήλωση για την «Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος», διότι κατά τους κατάπτυστους εθνοπροδότες αποκρύπτει την «ουσία», ότι δηλαδή «επρόκειτο για ιμπεριαλιστικό πόλεμο»!!!

Ιδού τα επίμαχα σημεία της ανακοίνωσης των ΠΡΟΔΟΤΩΝ:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στις 14 και 16 Σεπτεμβρίου, η περιφερειακή διοίκηση Β Αιγαίου στη Χίο και Λέσβο θα είναι συνδιοργανωτής και χρηματοδότης, εκδήλωσης με τίτλο «ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ»,  φροντίζοντας να τη διανθίζει μαζί με πρόθυμους τοπικούς άρχοντες και παράγοντες με εθνικιστικές κραυγές, αποκρύπτοντας την ουσία, ότι δηλαδή επρόκειτο για ένα  ιμπεριαλιστικό πόλεμο, στον οποίο είχε εμπλακεί σε ρόλο χωροφύλακα η χώρα μας, με βασική ευθύνη των κομμάτων της αστικής τάξης είτε υπό το Βενιζέλο είτε υπό την ηγεσία της Βασιλικής παράταξης.

Μια καταστροφή που ο ελληνικός λαός θα μπορούσε να αποφύγει, αν δεν στοιχιζόταν πίσω από τα συμφέροντα της αστικής τάξης και δεν έχυνε το αίμα του για τα κέρδη και τα οφέλη της. Αν άκουγε το νεαρό τότε ΣΕΚΕ (μετέπειτα ΚΚΕ), που, παρά τις διώξεις και τις φυλακίσεις που υπέστη από Βενιζελικούς και φιλοβασιλικούς για τη στάση του, δεν υποχώρησε και καλούσε σε ειρήνευση και σε επιστροφή των στρατευμάτων από τη Μικρά Ασία, καταδικάζοντας τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.                                                                                                         

Γι αυτό και πρέπει ο λαός μας, ειδικά  στο Αιγαίο να βγάλει τα συμπεράσματά του, να αντιληφθεί τη ζώσα ιστορία που μας οδηγεί στο ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΕ ΑΠΌ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.  ΑΙΓΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ».

Τα συμπεράσματα δικά σας!