ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟΤΙΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ

Δεν προλαβαίνει να μαζεύει συγχαρητήρια από τους Ευρωπαίους εκπροσώπους των διεθνών τυράννων, η αμερικανομπολσεβίκικη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, όπως υπερηφανεύτηκε ο κομμουνιστής Κούλογλου, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha:

«Υπήρξε ομόθυμη υποστήριξη και συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση για την έξοδο από τα μνημόνια. Η υποστήριξη ήρθε και από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, όπου ανήκει η Νέα Δημοκρατία, και τον αντιπρόεδρό του, τον Γκονζάλες Πονς, που είπε ότι “αποτίει φόρο τιμής στην ελληνική κυβέρνηση για την έξοδο από τα μνημόνια”. Όλες οι πολιτικές ομάδες, εκτός των ακροδεξιών, όπου ανήκει και η Χρυσή Αυγή, χαιρέτισαν την συμφωνία των Πρεσπών ως ένα πολύ θαρραλέο βήμα για την ειρήνη και την πρόοδο στα Βαλκάνια.

Ο Ούντο Μπουλμαν, ο επικεφαλής των σοσιαλδημοκρατών, σχολίασε ως εξαιρετική την ομιλία του πρωθυπουργού και πρότεινε ο κ. Τσίπρας να αναλάβει την πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση όλης της νότιας Ευρώπης. Αυτή η τοποθέτηση έχει ιδιαίτερη σημασία όταν γίνεται από έναν Γερμανό. Στήριξη ήρθε και από τους Πρασίνους και φυσικά την Αριστερά.

Μέχρι και ο Γκι Φερχόφστατ, ο επικεφαλής της Συμμαχίας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών, που ήταν πολύ επικριτικός προς την Ελλάδα, έχει αλλάξει πλέον στάση προς την ελληνική κυβέρνηση».

Ισχύς τους, η λατρεία των διεθνών τυράννων! Αυτή είναι η aristera! Που σύμφωνα με παλαιότερη ρήση του μεγιστάνα Ανιέλι, είναι προτιμότερη από την ψοφοδεξιά, γιατί μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα γι’ αυτούς (τους διεθνείς τυράννους – καπιταλιστές). Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;