ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΚΑΝΤΡΑΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Συνεχίζουν να προκαλούν την κοινωνία τα σταλινοκομμούνια της «Αυγής» του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το εθνικό συλλαλητήριο του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη, το οποίο και διέλυσαν τα ΜΑΤ πριν καν αρχίσει, «πνίγοντας» τον κοσμάκη στα χημικά!

Έτσι, σ’ ένα βρωμερό άρθρο τους, υπό τον εξοργιστικό τίτλο «Γυμνοί και μόνοι», κάνουν λόγο για «μισαλλοδοξία», «ακραίο εθνικισμό», «τυφλό σωβινισμό», «γραφικά επικίνδυνο συνονθύλευμα που ανέλαβε να παίξει τον ρόλο του μακεδονομάχου», «εσμό που βεβηλώνει εβραϊκά μνημεία», «εκρηκτικό μείγμα των ακροδεξιών, θρησκόληπτων περιθωριακών και τραμπούκων της Χρυσής Αυγής», «αντικυβερνητικό σόου που θα επικάλυπτε μέσω κραυγών και αλαλαγμών τον πολιτικό λόγο του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ», «δήθεν παλλαϊκό συλλαλητήριο που αποδείχθηκε μια θλιβερή σύναξη με απομεινάρια ενός σκοτεινού παρελθόντος», «με fake news και πλαστές φωτογραφίες για δήθεν άγρια καταστολή των τραμπούκων της Χ.Α. στη Θεσσαλονίκη», «οικτρή μειοψηφία ακροδεξιών που κατ’ εξακολούθηση αμαυρώνουν και βεβηλώνουν ακόμη και τα ίδια τα ιδανικά τα οποία υποτίθεται πως υπερασπίζονται», καταλήγοντας ότι: «Γυμνοί και μόνοι απέμειναν το βράδυ του Σαββάτου όσοι πόνταραν στο αντικυβερνητικό συνονθύλευμα των “μακεδονομάχων”».

Τους προκαλούμε: αφήστε το κακαντράκι σας τελείως μόνο -χωρίς ασφαλίτες, ΜΑΤ, κουκουλοφόρους, αστυνομικά ελικόπτερα, drones, «τείχη» από κλούβες, πράκτορες της CIA και του FBI, 6ους Στόλους και τα λοιπά- σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδος, μόνο για 5 λεπτά! Έτσι για να νιώσει τα πραγματικά αισθήματα του ελληνικού λαού!