ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΑΝΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πλειοψηφία των ευρωβουλευτών (δηλαδή, τα τσιράκια του Σόρος…), ενέκριναν με ψήφους 448 υπέρ, 197 κατά και 48 αποχές την ενεργοποίηση των διατάξεων του άρθρου 7 που προβλέπει την αναστολή του δικαιώματος ψήφου στο Συμβούλιο της Ε.Ε., για την Ουγγαρία του λαοπρόβλητου πρωθυπουργού, Βίκτωρος Όρμπαν.

Στην ουσία, αν και ως δικαιολογία χρησιμοποιήθηκε η παραβίαση… «θεμελιωδών αξιών της Ε.Ε.» (έτσι το λένε τώρα!), πρόκειται για τιμωρία του εθνικού κυβερνήτη της χώρας, γιατί σφράγισε τα… ευαγή «Ιδρύματα» του διεθνούς αρχιτοκογλύφου και γιατί κρατάει τα «προσφυγάκια» μακριά από την Ουγγαρία!

Την τιμωρία του Όρμπαν είχαν εισηγηθεί οι Πράσινοι και τα κομμούνια (τα πιο πιστά σκυλιά του Σόρος!) και την υπερψήφισαν οι ευρωβουλευτές των υπολοίπων κατεστημένων πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (σοσιαλδημοκράτες, φιλελεύθεροι), αλλά και αυτοί του «Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος» (ψοφοδεξιά), του μεγαλύτερου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο οποίο ανήκει και το πατριωτικό κόμμα του Όρμπαν. Οι ψοφοδεξιοί της Ευρώπης ανέχονταν μέχρι πρότινος τον Ηγέτη της Ουγγαρίας, θεωρώντας ότι είναι καλύτερο να «κρατήσουμε στην οικογένεια τον Όρμπαν για να ελέγχουμε και να περιορίζουμε τις υπερβολές του», αλλά ο Όρμπαν δεν ερχόταν με τίποτα στον… ίσιο δρόμο και τον άδειασαν μεγαλοπρεπώς.

Υπενθυμίζουμε, ότι αναφανδόν υπέρ της τιμωρίας του απροσκύνητου Ηγέτη της Ουγγαρίας, τάχθηκαν και οι ψοφοδεξιοί της Νέας Δημοκρατίας – και μάλιστα με σκληρή προσωπική δήλωση του Κούλη Νουδούλη.

Αυτό, ας το λάβουν υπόψη τους κάποιοι αφελείς, που πιστεύουν τις βρώμες που βγάζουν οι περιφερόμενοι κομματάρχες των Βοριδομπουμπούκων, ότι τάχαμου αν έρθει στην εξουσία η Νουδούλα, θα εφαρμόσει την μεταναστευτική πολιτική των Όρμπαν και Σαλβίνι! Αν είναι δυνατόν!