«ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ» ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ: ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΚΕ

Μπορεί να έχει περάσει η περίοδος των μεταγραφών στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν ισχύει και στην πολιτική. Μια μεγάλη… μεταγραφή, λοιπόν, ανακοίνωσε το… τιμημένο κουκουέ: του μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου, που… «εξομολογήθηκε» στον… Πάπα του σταλινισμού Κουτσούμπα, κατά την παρουσίαση της κουκουέδικης έκδοσης του βιβλίου – CD «Καντάτα για τη Μακρόνησο – Σπουδή σε ποιήματα του Βλαδίμηρου Μαγιακόφσκι: «Εγώ Δημήτρη μου είμαι οριστικά στο ΚΚΕ».

Επιπροσθέτως, ο Μικρούτσικος, αφού δήλωσε «ακλόνητος λάτρης του Μαρξ», που θέλει μια κοινωνία όπου… «ο ψαράς θα γράφει ποιήματα και ο ποιητής θα ψαρεύει», εξέφρασε την «αυτονόητη» ευγνωμοσύνη του προς το ΚΚΕ. «το πιο παλιό, ιστορικό κόμμα, το μοναδικό που παλεύει για τα δικαιώματα των πολλών».
Κάπως αργά βεβαίως τα θυμήθηκε όλα αυτά ο «ακλόνητος λάτρης του Μαρξ»! Διότι τα προηγούμενα χρόνια, ήταν εκλεκτός προστατευόμενος του ολιγάρχη Λαμπράκη, ο οποίος –σύμφωνα με τις… κακές γλώσσες- τον έκανε και υπουργό Πολιτισμού της κλεφτοπασοκαρίας, στις εποχές της… δόξας της – δηλαδή, όταν πήγαινε η κλεψιά… σύννεφο!

Να τον χαίρονται τον… «ακλόνητο» οι κουκουέδες!

(ΥΓ): Να το πούμε κι αυτό: ο Μικρούτσικος ακολούθησε… αντίστροφη πορεία, σε σχέση με άλλα πολλά κομμούνια. Ενώ αυτά ξεκίνησαν από το… τιμημένο και κατέληξαν υπουργοί (Κοτζιάς, Δραγασάκης, Πολάκης, κ.λπ.), ακόμα και πρωθυπουργοί (Τσίπρας), ολιγάρχες του πλούτου (Μπόμπολας, Κόκκαλης, κ.λπ.) μεγαλοδημοσιογράφοι (Τσίμας, Τρέμη, Ευαγγελάτος, κ.λπ.), ιδιοκτήτες εταιρειών δημοσκοπήσεων (Θεοδωρικάκος, Ρουτζούνης, Νικολακόπουλος, κ.λπ.), ο λεγάμενος, πρώτα έκανε τη… μπάζα του και τώρα στα τελευταία του κατέληξε στο ΚΚΕ!