ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΗ «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ» ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΤΗΣ!

Δε τους φτάνει το πρωτοφανές όργιο της καταστολής, που είχαν κλείσει με «τείχη» από κλούβες τη μισή Θεσσαλονίκη, που έπνιξαν τον κοσμάκη (και μικρά παιδάκια!) στα χημικά, που ξυλοφόρτωναν αδιακρίτως όποιους κρατούσαν ελληνικές σημαίες, κ.τ.λ., τώρα οι υπεύθυνοι της καταστολής ζητάνε και τα ρέστα και πάνε να βγούνε κι από πάνω!

Κι όλα αυτά, μετά από μία προβοκατόρικη και καταγέλαστη «καταγγελία» (του τύπου: «κάπου πήγα, κάποιον είδα, κάτι μου’ πε να σας πω») των αριστεριστών της «Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος», ότι δήθεν κάποιος διαδηλωτής επέδειξε σε φωτορεπόρτερς ένα… όπλο που είχε στο τσαντάκι του!

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, εξέδωσε την παρακάτω θρασύτατη και απειλητική ανακοίνωση:  

«Οι αρμόδιες αρχές (Σ.Σ. δηλαδή οι «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι», όπως τους αποκαλούσε κάποτε το αριστερίστικο αληταριό…) οφείλουν άμεσα να διερευνήσουν τη σοβαρότατη καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ) σχετικά με την ένοπλη απειλή διαδηλωτή εναντίον λειτουργών της ενημέρωσης, στο συλλαλητήριο του Σαββάτου κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, και να προβούν στις δέουσες ενέργειες. Το ακροδεξιό μίσος και η φασιστική βία πρέπει να έχουν τη δέουσα απάντηση από τη δημοκρατική Πολιτεία.

Οι ακροδεξιές ομάδες που επιχείρησαν και σε αυτό το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη να σκορπίσουν τον τρόμο στην πόλη πρέπει να απομονωθούν από όλες τις πολιτικές δυνάμεις…».

Την απάντηση θα την πάρουν, λίαν συντόμως, από τον αγωνιζόμενο λαό! Και οι πρωτομάστορες της καταστολής και οι προβοκάτορές τους, που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία κατά του «εχθρού-λαού»!