ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ)

Γράφει ο Αντίοχος

Έγραφα χθες σε άρθρο υπό τον τίτλο «Εκλογές τον Μάιο ή τον Μάρτιο;»:

«Οπότε, οι λύσεις είναι δύο: ή τετραπλές εκλογές τον Μάιο ή βουλευτικές λίγο νωρίτερα – τον Μάρτιο, ας πούμε. Γιατί και πως τον Μάρτιο; Ο μόνος τρόπος να υπάρξει έστω και μια ελπίδα πολιτικής επιβίωσης του Καμμένου, είναι να ρίξει την κυβέρνηση με αφορμή το μακεδονικό, εφόσον βεβαίως κυρωθεί από τη βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, με την ψήφο άλλων «προθύμων». Η ψήφος των «προθύμων» είναι ήδη εξασφαλισμένη! Προσωπικά, λοιπόν, πιστεύω ότι Τσίπρας, Καμμένος και Παυλόπουλος, θα συμφωνήσουν (αν δεν έχουν συμφωνήσει ήδη…) σε μια θεατρική αποχώρηση του Καμμένου και εικονική ανατροπή της κυβέρνησης, πάντα με την άδεια –αν όχι και με την υπόδειξη- των υπερατλαντικών αφεντικών, που καίγονται περισσότερο απ’ όλους για την διάσωση του Καμμένου τους!

Συμπερασματικά, προβλέπω εκλογές τον Μάρτιο».

Μια μέρα πέρασε και σήμερα ο Καμμένος επιβεβαίωσε σε συνέντευξη τύπου στην ΔΕΘ, το παραπάνω σενάριο, για στημένη «ανατροπή» της συγκυβέρνησης (αφού όμως θα έχει κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών στη βουλή…) προκειμένου να διασωθεί πολιτικά, με προσχώρησή του την τελευταία στιγμή στον «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς», που στήνουν ο ίδιος και ο Τσίπρας, σε συνεργασία με ολιγάρχες του πλούτου και υπό την επίβλεψη των υπερατλαντικών αφεντικών τους – κι όποιοι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ τσιμπήσουν, τσίμπησαν:

«Θα κάνουμε τα πάντα για να μην οδηγηθούμε σε σύγκρουση και να φτάσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας, αλλά αν ο κόμπος φτάσει στο χτένι και έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, δεν έχουμε τη λαϊκή εντολή ούτε το δικαίωμα να παραχωρήσουμε το όνομα της Μακεδονίας».

(ΥΓ) 1: Παρεμπιπτόντως, ενώ προχθές ο Τσίπρας προσδιόρισε την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών για τον Φεβρουάριο του 2019, το συνεταιράκι του ο Καμμένος δήλωσε σήμερα πως δεν θα’ ρθει στη βουλή πριν από το… καλοκαίρι. Θέλει να κρατήσει την υπουργική καρέκλα όσο μπορεί περισσότερο!