ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!

10641009_328970673942602_4699807129411293475_n
To ethnikismos.net εύχεται καλή σχολική χρονιά σε όλα τα ελληνόπουλα, αλλά και στους γονείς τους που βλέπουν το μέλλον ζοφερό, σχεδόν ανύπαρκτο τόσο για αυτούς όσο και για τα παιδιά τους!
Η καταγεγραμμένη αδυναμία πολλών γονιών να συντηρήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι, δυστυχώς μεταφέρεται και στο σχολείο. Σε ένα σχολείο, άντρο (αριστερής) πολιτικής προπαγάνδας, άντρο αμάθειας, με την σχολική περίοδο να ακυρώνεται στην πράξη από απεργίες εκπαιδευτικών, καταλήψεις, ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, αρκετές φορές ακόμη και από έλλειψη στην θέρμανση…!
Αυτό το εχθρικό σχολικό περιβάλλον θα αλλάξει όταν αλλάξει, συνολικά, το μέλλον της πατρίδος μας…

Όταν η Χρυσή Αυγή, το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών μπορέσει με την ψήφο του Ελληνικού λαού να διώξει όλους όσους λυμαίνονται τώρα την πατρίδα μας, φτωχοποιώντας και απαξιώνοντας τους Έλληνες… 

Υ.Γ. Η φωτογραφία που επιλέξαμε είναι από το μακρινό και πολύ φτωχικό μας παρελθόν! Τότε που στα σχολεία διδάσκονταν γράμματα, τότε που τα σχολεία ήταν τα σημεία φώτισης των παιδιών. Πολλοί θα αναρωτηθούν για αυτή την επιλογή μας, αλλά πολλοί άλλοι θα νοιώσουν το δέος μιας χώρας που κυριαρχούσε σε μάθηση… Παρά την φτώχεια…»