ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ: ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΡΜΠΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!

Γράφει ο Αντίοχος

Σήμερα στο ευρωκοινοβούλιο των νεοταξιτών, γίνεται συζήτηση για την ενεργοποίηση

του άρθρου 7 της Συνθήκης της ΕΕ αναφορικά με το «σεβασμό του κράτους Δικαίου» στην Ουγγαρία του λαοπρόβλητου πατριώτη Βίκτωρος Ορμπάν, μετά από εισήγηση των αριστεροκομμουνιστών.

Η εν λόγω εισήγηση υποστηρίζει, ότι από το 2010 μέχρι σήμερα, ο πρωθυπουργός της χώρας  Όρμπαν παραβιάζει τις «αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του σεβασμού των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών και του κράτους δικαίου», όπως αυτές αναφέρονται στο άρθρο 6 της Συνθήκης της ΕΕ. Επίσης η συγκεκριμένη εισήγηση αναφέρει ότι η κυβέρνηση Όρμπαν δεν έχει δείξει την «αλληλεγγύη», αρνούμενη να δεχθεί έστω και έναν πρόσφυγα στο έδαφός της, ενώ κάνει λόγο και για τις επιθέσεις σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα που χαρακτηρίζονται από την ουγγρική κυβέρνηση ως «όργανα του Τζορτζ Σόρος». 
Εάν η εισήγηση γίνει δεκτή από την πλειοψηφία στην αυριανή ψηφοφορία, τότε η Ουγγαρία χάνει το δικαίωμα ψήφου στις συνεδριάσεις του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Ποια θέση παίρνει η Νουδούλα – η οποία, όπως διαδίδουν κάποιοι επιτήδειοι κομματάρχες, θα ακολουθήσει την πολιτική του Όρμπαν στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, όταν θα κυβερνήσει την χώρα;

Σύμφωνα με ανάρτηση του ίδιου του Κούλη, στο Twitter:

«Η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει υπέρ της έκθεσης Sargentini, καλώντας το Συμβούλιο να προχωρήσει σύμφωνα με το άρθρο 7 κατά της Ουγγαρίας. Δεν μπορούμε και δεν θα συμβιβαστούμε σε θέματα που σχετίζονται με τις βασικές μας δημοκρατικές αξίες και αρχές».

Αυτά και σκασμός Μπουμπούκοι!


(ΥΓ): Απάντηση του πατριώτη Όρμπαν στους νεοταξίτες: «Δεν δέχομαι εκβιασμούς από δυνάμεις που υπερασπίζονται τους λαθρομετανάστες εις βάρος του ουγγρικού λαού, η Ουγγαρία δεν θα υποκύψει στον εκβιασμό όποια και αν είναι η απόφασή σας». Έτσι!