ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ: ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ… ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Να αποδεχθούν την «διαφορετικότητα», προστάζει με «αντιρατσιστικό» -και εξόχως απειλητικό!- μήνυμά της προς τους μαθητές, ενόψει του νέου σχολικού έτους, η νεοταξίτικη συγκυβέρνηση των αμερικανοπροδοτών, Τσίπρα-Καμμένου, δια στόματος της Μαρίας Γιαννακάκη, γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κομισαριάτου «δικαιοσύνης»:

«Το Εθνικό Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τονίζει την αξία της αποδοχής της διαφορετικότητας και την ανάγκη διασφάλισης ενός συμπεριληπτικού περιβάλλοντος. Μεμονωμένα κρούσματα ξενοφοβίας και ρατσισμού, που ακόμη και σήμερα, παραμονή του πρώτου κουδουνιού, διακινούνται διαδικτυακά, ενισχύουν την αποφασιστικότητα του Συμβουλίου να εντείνει τις προσπάθειές του, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, για τη διασφάλιση της προστασίας ατόμων και ομάδων που στοχοποιούνται».

Από τα τελευταία απειλητικά λόγια, προκύπτει ότι οι νεοταξίτες έχουν μεγάλο πρόβλημα με τους Έλληνες μαθητές, που αντιστέκονται στην «διαφορετικότητα», παρά την καταιγιστική «αντιρατσιστική» προπαγάνδα των λακέδων του Σόρος!