ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ: ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΑΣ!

Συνέντευξη στους αριστεριστές της ΣΥΡΙΖΕΡΤ – ΣΟΒΙΕΡΤ έδωσε ο Αμερικάνος υπουργός Εμπορίου Γουίλμπουρ Ρος, που γνώρισε πραγματικά μεγαλεία στην ΔΕΘ από τους πιστούς δούλους του, Τσίπρα και Καμμένο.

Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, τους έπλεξε το εγκώμιο και εξήρε τα… επιτεύγματά τους, τονίζοντας την δουλεία τους προς τους Αμερικανούς αφέντες και τις «μαγκιές» τους προς την Ρωσσία:

«Η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλα βήματα βγαίνοντας από τα μνημόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία. Το επόμενο βήμα είναι να μπει η οικονομία σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης… Πέρασα αρκετό χρόνο χθες, αλλά και σήμερα μαζί με τον Τσίπρα. Είναι, σαφώς, υπέρ της Αμερικής, όπως κι εμείς υπέρ της Ελλάδας. Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός δεσμός φιλίας. Έφτασε σε μεγάλο βαθμό συμφωνίας με τον πρόεδρο Τραμπ το οποίο είναι, επίσης, πολύ σημαντικό. Ο πρόεδρος Τραμπ δε θα είχε συμφωνήσει να κάνουμε με τον κ. Δραγασάκη*** τον οικονομικό διάλογο εάν δεν επιδιώκαμε στενότερες και πιο σταθερές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες. Νομίζουμε ότι είναι πολύ επικίνδυνη τακτική να εξαρτάται η Ευρώπη από τους ρωσσικούς υδρογονάνθρακες. Είναι πολύ επικίνδυνο να βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση…».


*** Βρε τον κύριο Δραγασάκη! Τον παρά τρίχα Γ.Γ. του ΚΚΕ, που έχασε τη θέση από την Παπαρήγα για μόλις τέσσερις ψήφους… Καταλάβατε τώρα τι ρόλο παίζουν τα κομμούνια ή όχι ακόμα;