ΚΟΥΦΑΛΕΣ! ΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Η ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ!

Όπως αποδεικνύεται, για πολλοστή φορά, λεφτά υπάρχουν! Όχι για τους άνεργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, όσους βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας και λοιπούς «απόκληρους», αλλά για τους επιτήδειους ημετέρους, τα λεγόμενα «κομματόσκυλα»!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποφάσεις που δημοσιεύθηκαν στην «Διαύγεια», η ψεκασμένη Κόλλια-Τσαρουχά έδωσε 81.500€ από το υστέρημα του ελληνικού λαού σε διάφορα ρουσφέτια ημετέρων, την τελευταία ημέρα της στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, με 12 σχετικά ΦΕΚ!

Για να καταλάβει ο κόσμος που πάνε τα λεφτά του, 2.000 πήρε κάποιος σύλλογος Φίλων Τέχνης – Φίλων της ΕΡΤ Σερρών (εκλογικής περιφέρειας της λεγάμενης…), για διοργάνωση… πολιτιστικών εκδηλώσεων, 15.000 ο Μακεδονικός για… σεμινάρια ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών, κ.τ.λ. Μάλιστα, τα αιτήματα των ενδιαφερόμενων επιτήδειων, έγιναν την… παραμονή της αποχώρησης της ρουσφετομάνας Κόλλιας-Τσαρουχά από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και της μετακόμισής της στο υπουργείο του Καμμένου. Προφανώς, ειδοποιημένοι από την ίδια!

Ένας λόγος παραπάνω –εκτός από την προδοσία της στο μακεδονικό- για να συνεχίσει να είναι persona non grata και να μην τολμάει να κυκλοφορήσει στους δρόμους των Σερρών!