ΚΑΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ: ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT!

Έχει πάρει φόρα –ευρισκόμενος σε παραληρηματική κρίση μεγαλείου- και δεν σταματάει πουθενά ο διορισμένος από τους Τσιπροκαμμένους πρόεδρος Πάκης.

Έτσι, μετά από τις συνεχείς επιθέσεις του στα πατριωτικά κόμματα της Ευρώπης, τα οποία ψηφίζονται από εκατομμύρια πολίτες, ο τεθείς από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της πολιτικής διορισμένος πρόεδρος τόλμησε να… συστήσει στους Βρετανούς να… ξανασκεφτούν την απόφαση για το Brexit, την οποία υπερψήφισε η πλειοψηφία των πολιτών της χώρας!

Όλα αυτά σε μία δεξίωση που έδωσε προς τιμήν της Ευρωπαϊκής Ομάδας Δημοσίου Δικαίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου.
Στο παραλήρημά του ο διορισμένος, μίλησε για «τον πραγματικό Ευρωπαίο Λαό, τον πραγματικό Ευρωπαίο Πολίτη, ως εκείνον ο οποίος επιλέγει να ταξιδεύει με το σκάφος της Ευρώπης και στους καλούς καιρούς και στις τρικυμίες και όχι να ταξιδεύει με το σκάφος της Ευρώπης όπως εκείνοι που ακολουθούν την μέθοδο της σημαίας ευκαιρίας», εννοώντας βεβαίως τους Βρετανούς και αμέσως μετά είπε πως «εμείς οι Έλληνες, θεωρούμε ότι η φυσική θέση του Ηνωμένου Βασιλείου είναι μέσα στην ΕΕ, όπως άλλωστε είχε επιλέξει το Ηνωμένο Βασίλειο και έκανε μεγάλο κόπο για να γίνει μέλος της ΕΕ το 1972». Στο τέλος δε προχώρησε στις σχετικές… συστάσεις: «Ευχόμαστε να ξανασκεφτούν την απόφαση αυτή. Υπάρχει ακόμα καιρός. Και νομίζω ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχει ήδη συνειδητοποίηση ότι είναι ανάγκη να ξαναδεί κανείς αυτή την απόφαση πριν είναι χωρίς επιστροφή».

Μα καλά, ποιος νομίζει ότι είναι και αμφισβητεί τις θελήσεις ολόκληρων λαών; Και με ποιο δικαίωμα μιλάει εξ’ ονόματος του ελληνικού, όντας μη εκλεγμένος απ’ αυτόν;