ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Εθνικισμός στα social media.

Εθνικισμός στα social media.

Πράγματι, ο καιρός των εφημερίδων, του ραδιοφώνου, ακόμη και της τηλεόρασης ως εργαλεία άντλησης πληροφοριών και ενημέρωσης έκτακτων, αλλά και χαμηλού επιπέδου ειδήσεων, έχει παρέλθει οριστικά! Άλλωστε, αυτό μαρτυρούν τόσο οι χαμηλές πωλήσεις των διαφόρων καθημερινών φυλλάδων, όσο και τα δελτία ειδήσεων των (πρώην) μεγάλων καναλιών, που κανείς δεν κάθεται πλέον να παρακολουθήσει δίχως καχυποψία και αγανάκτηση ως προς τον τρόπο διαστρέβλωσης της αλήθειας, ιδίως η Ελληνική νεολαία,   που δείχνει να αντιδρά, γυρίζοντας την πλάτη στους ψεύτες και τους υποκριτές τύπους της δημόσιας τηλεοπτικής ζωής.

Και  αυτό ως ελπίδα για το μέλλον μπορούμε να το εκλάβουμε, αφού όπως  προκύπτει μέσα από αρκετές τωρινές δημοσκοπήσεις, φαίνεται ξεκάθαρα η απέχθεια των Ελλήνων απέναντι στον «κίτρινο» τύπο, αλλά βεβαίως και στις γραφικότητες αρκετών »επώνυμων»  δημοσιογραφίσκων της TV, όπου αν όχι όλες, τις περισσότερες φορές αρέσκονται στο να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους, καταφέρνοντας να δημιουργούν σύγχυση ακόμη και στις μεταξύ τους επαγγελματικές σχέσεις, αφού εις το όνομα της κονόμας τα συμφέροντα θα γέρνουν αναλόγως, είτε εκ δεξιών, είτε εκ αριστερών, με αποτέλεσμα όλοι αυτοί οι »κύριοι» και οι» κυρίες» να υποπίπτουν τελικώς στο μεγάλο σφάλμα, αλλά και στο ποινικό αδίκημα περί διάδοσης ψευδών ειδήσεων, με μοναδικό σκοπό, βεβαίως, την χειραγώγηση της κοινής γνώμης με ότι συνεπάγεται αυτό, όσον αφορά στην λάθος κατεύθυνση που δίνουν στην κρίση του Ελληνικού Λαού.

Οι εποχές, όμως, αλλάζουν και η τεχνολογία καλπάζει σε όλα τα επίπεδα. Τα ηνία στην ενημέρωση τα τελευταία δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης κρατούν τα «μέσα κοινωνικής δικτύωσης» ή αλλιώς «social media», όπου δίνεται η δυνατότητα στον καθένα χρήστη των παραπάνω μέσων να ενημερώνεται για οποιοδήποτε θέμα, να επικοινωνεί με την άλλη άκρη του κόσμου, αλλά και να σχολιάζει οτιδήποτε ανεβαίνει στην ροή άμεσα. Πιο συγκεκριμένα, όλο και πιο πολλοί χρήστες του διαδικτύου ανά τον κόσμο επιλέγουν ως μέσο επικοινωνίας τον ηλεκτρονικό χώρο του fb. Εκεί, ωστόσο, δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο να χρησιμοποιεί κάποιος τις παραπάνω δυνατότητες, αλλά και να ξεδιπλώνει το κουβάρι της ματαιοδοξίας του…

Σαφώς εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, ως άνθρωποι που ελέγχουμε τα πάθη μας, πιστεύοντας ακόμη στον πνευματικό πολιτισμό, καταφέρνουμε να αποφεύγουμε τους όποιους πειρασμούς επιβάλλει ο τεχνικός κόσμος. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας το οποιοδήποτε μέσο που μπορεί να βλάψει ή να κλονίσει τα θεμέλια του ανθελληνικού συστήματος. Άλλωστε, τι πιο ωραίο να στρέφεις τα ίδια τα «όπλα’» της παγκοσμιοποίησης εναντίον των σχεδίων της! Όντας πραγματικά αποκλεισμένοι από τον δημόσιο διάλογο, τα social media (fb, instagram κτλ) είναι μια καλή περίπτωση να γίνουν ένα άριστο και χρήσιμο εργαλείο στα χέρια μας, με σκοπό την ενημέρωση πάνω σε μείζονα ζητήματα, όπου με την σειρά της θα φέρει την πολυπόθητη αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας και παράλληλα τον στοχευμένο σχολιασμό, δημιουργώντας ένα σωστό και υγιές πεδίο σκέψης στους διαδικτυακούς μας «φίλους».

Ως πολιτικοί στρατιώτες του Εθνικιστικού Κινήματος, επιλέγουμε συνειδητά και όχι τυχαία,  η ενημέρωση να προέρχεται από την ηλεκτρονική σελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι λόγοι  προφανείς, διότι είμαστε οι μόνοι που λέμε τα πράγματα με το όνομα τους με γνώμονα πάντα την αλήθεια κι αυτό σε αντίθεση με κάποιους άλλους που επιλέγουν τον δρόμο του ψέματος και της απάτης, με πρόθεση να μην τους αδικήσω, αφού μόνον οι εκλεκτοί θα επιλέγουν πάντοτε τον δρόμο της Αρετής. Είμαστε, λοιπόν, οι τελευταίοι πιστοί ενός Κινήματος, όπου τα λάβαρα του ανεμίζουν στον αγέρα βαπτισμένα με αγώνες και θυσίες, με νίκες και ήττες, και κυρίως  με το αίμα δύο νέων Εθνικιστών, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.

Αυτό σημαίνει, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, πως όποιες διαδικτυακές ύβρεις προέρχονται είτε από τους πρώην εθνικόφρονες και νυν φιλελεύθερους λακέδες, είτε από πρώην μαρξιστές και νυν καπιταλιστές της νέας τάξης, για μας μπορούν να αποτελούν μόνον τίτλο Τιμής. Άλλωστε, τι να περιμένει κανείς από τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Βρισκόμαστε απέναντι τους υπερήφανοι κι αμόλυντοι, μακριά από τον αφύσικο κόσμο τους, τον ψευδεπίγραφο κόσμο του υλισμού, όπου στην κυριολεξία δείχνει να καταρρέει από τον Εθνικιστικό άνεμο που φυσά δυνατά,  όχι μόνο στην Πατρίδα μας, αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Έτσι, μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο κάθε διαδικτυακό μέσο, για να διαχέουμε ευρέως εθνικιστικές ιδέες στην ελληνική κοινωνία, που δείχνει, δυστυχώς, εξαρτημένη από τον εικονικό κόσμο των social media. Και γράφω «δυστυχώς», διότι το σύστημα σκαρφίστηκε και πάλι έναν ακόμη δόλιο τρόπο να μας κρατά ομήρους στα χρόνια που πέρασαν, αλλά και στα χρόνια που έρχονται. Εγκλωβισμένους μπροστά σε μια οθόνη,  χαμένοι για χαμένοι στον απέραντο κι αχαρτογράφητο ωκεανό του διαδικτύου. Καθήκον μας, λοιπόν, είναι και αυτό. Να  προσελκύσουμε όσους μπορούμε, προσφέροντας τους ένα νέο όραμα. Αποκαλύπτοντας, απλά, την ομορφιά του πραγματικού κόσμου. Και αυτό θα προϋποθέτει πάντα την υπομονή μας.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν θα μπορούσαν να σταθούν χωρίς να συνδυάζονται με έναν γραπτό, ηλεκτρονικό λόγο, που οφείλει πάντοτε να είναι κόσμιος, για μην δίνεται πάτημα στους πολιτικούς μας αντιπάλους να μπλοκάρουν τους ηλεκτρονικούς μας λογαριασμούς μέσω των όρων της κάθε κοινότητας (όπως  ορίζει την κοινότητα,  λ.χ. το fb). Ψυχραιμία και πειθαρχία συναγωνιστές. Ο σκοπός μας είναι ιερός τόσο, δια να ξεπερνάει το κάθε «εγώ»!

Ολοκληρώνοντας, μην λησμονούμε πως η Πατρίδα μας δεν μπορεί να ελευθερωθεί ούτε με συνθήματα, μήτε με ευχολόγια, ούτε βεβαίως με LIKE! Ο σκοπός μας θα επιτευχθεί όταν καταφέρουμε τον εξής άθλο: Να απενεργοποιηθούν οι ηλεκτρονικοί λογαριασμοί, να κλείσουν τα tablet και τα smartphones και σύσσωμο το Έθνος να εγερθεί και να συναντηθεί ξανά ενωμένο, στους δρόμους και τις πλατείες, με μια Ιδέα: Να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!