ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ… ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΟΥ FBI ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Παρά τα κάθε λογής εμπόδια ψευδοκράτους και παρακράτους, χιλιάδες υπερήφανοι Μακεδόνες έχουν συγκεντρωθεί στον Λευκό Πύργο, ενώ η προσέλευση συνεχίζεται.

Εν τω μεταξύ, δρώντας προφανώς με εντολές Τσίπρα-Καμμένου-Πάιατ  και του αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί παρενοχλούν τους διαδηλωτές που προσέρχονται στην συγκεκριμένη συγκέντρωση, με εξακριβώσεις στοιχείων, έρευνες σε σακίδια, σωματικούς ελέγχους, κ.τ.λ.. προκειμένου να τους καθυστερήσουν όσο μπορούν!

Την οργή του κόσμου που προσέρχεται έχει προκαλέσει το γεγονός ότι στις έρευνες συμμετέχουν άτομα με πολιτικά που είναι στα αστυνομικά μπλόκα, έχουν ξενικές φυσιογνωμίες και δεν μιλάνε καθόλου, ούτε μεταξύ τους, για να μην προδοθούν. Προφανώς, πρόκειται για πράκτορες της CIA και του FBI!

Εν τω μεταξύ, σε μια πρωτοφανή ταλαιπωρία έχουν υποβληθεί (σκόπιμα φυσικά!) χιλιάδες διαδηλωτές που έχουν έρθει στην πόλη με λεωφορεία, καθώς η αστυνομία τα έχει σταματήσει στη δυτική είσοδο της πόλης και ο κόσμος αναγκάζεται να μετακινείται προς το κέντρο με τα πόδια.