Ο ΜΕΓΑΣ ΣΑΛΒΙΝΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

Οι μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες της Ιστορίας, ούτε κλείνονται ούτε περιορίζονται στα σύνορα των πατρίδων τους! Έτσι και ο μέγας Ματτέο Σαλβίνι, φαίνεται πανέτοιμος να παίξει το ρόλο του Ηγέτη της νέας αφυπνισμένης Ευρώπης του πατριωτισμού!

Σε μια ανακοίνωση του ως επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικών της Ιταλίας, εξέφρασε την ανοιχτή στήριξή του στους Σουηδούς πατριώτες, που δίνουν τη μάχη των εκλογών:

«Την Κυριακή γίνονται εκλογές στη Σουηδία, την κοιτίδα του κράτους πρόνοιας και της υποδοχής, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ένταξης. Δεν είναι τυχαίο: όπως καταγγέλλει το κόμμα των Δημοκρατών της Σουηδίας, η γενναιοδωρία του κράτους λειτουργεί σαν μαγνήτης για μυριάδες λαθρομετανάστες. Απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου στο κόμμα του Τζίμι Άκεσον: μετά τις εκλογές, ελπίζω να μπορέσω να τον συναντήσω και να τον βρω σε νέα και υψηλά θεσμικά λειτουργήματα».

Υπενθυμίζουμε, πως οι Δημοκράτες της Σουηδίας (SD), αναμένεται να καταλάβουν άνω του 20%, ποσοστά πρωτόγνωρα για πατριωτικό κόμμα στην ιστορία της Σουηδίας! Τις καλύτερες ευχές κι από μας!