ΟΙ «ΦΙΛΟΙ» ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, Η «ΙΣΤΟΡΙΚΗ» ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Μετά τον παλιάτσο Τραμπ και ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το γκανγκστερόμουτρο Μάικ Πομπέο, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τους Σκοπιανούς, με αφορμή την σημερινή 27η επέτειο της ανεξαρτησίας τους. Φυσικά, δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί για την «ιστορική» -όπως την αποκάλεσε- συμφωνία των Πρεσπών, ενώ αποκάλεσε 4 φορές τα Σκόπια «Μακεδονία», δύο λιγότερες από το αφεντικό του, τον παλιάτσο:
«Εκ μέρους της κυβέρνησης των ΗΠΑ απευθύνω τις καλύτερες ευχές μας προς τον λαό της Μακεδονίας για την 27η επέτειο της ανεξαρτησίας σας, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Σας συγχαίρουμε για την ιστορική συμφωνία των Πρεσπών, η οποία μόλις υλοποιηθεί, θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ασφάλεια και ευημερία τον λαό της Μακεδονίας και ολόκληρη την περιοχή. Η δέσμευσή σας στις δημοκρατικές αρχές, το κράτος δικαίου, την ευθύνη της κυβέρνησης και τις προσπάθειες κατά της διαφθοράς είναι αξιέπαινη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν σθεναρά τη Μακεδονία καθώς προχωράει να καταλάβει, τη θέση της στην ευρωατλαντική οικογένεια. Προσβλέπω σε μία μελλοντική εμβάθυνση της φιλίας και της εταιρικής σχέσης ΗΠΑ και Μακεδονίας».

Αυτοί είναι οι «φίλοι» και «σύμμαχοί» μας! Να τους χαίρονται οι πάσης φύσεως ντόπιοι Αμερικανοπροδότες!