ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΣΤΕΚΙ» ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΔΡΑΜΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Ως γνωστόν, εχθές μεταδόθηκε η είδηση (από την ΣΥΡΙΖΕΡΤ-ΣΟΒΙΕΡΤ), ότι το βράδυ της Πέμπτης η Αστυνομία επέδραμε σε «στέκι ακροδεξιών», λόγω «πληροφοριών» ότι εκεί συχνάζουν άτομα, τα οποία… ενδέχεται να προκαλέσουν επεισόδια στο σημερινό συλλαλητήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «στέκι ακροδεξιών» ήταν… Κατηχητικό σχολείο γνωστής χριστιανικής αδελφότητας της πόλης! Τα δε «ευρήματα», δεν ήταν ούτε βόμβες μολότοφ, ούτε  ρόπαλα, ούτε βαριοπούλες και λοιπά «σύνεργα» που χρησιμοποιούνται σε επεισόδια, παρά μόνον αφίσες για το συλλαλητήριο!

Στον συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν αίθουσες κατηχητικού και μία μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

Σε δηλώσεις του, μέλος της χριστιανικής αδελφότητας που βρέθηκε στο «στόχαστρο» των «αρχών» ως… ύποπτος πρόκλησης επεισοδίων, είπε τα εξής: «Ποτέ δεν κρύψαμε ότι συμμετέχουμε στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία. Επιχειρούν να καλλιεργήσουν κλίμα τρομοκρατίας για να μην κατέβει ο κόσμος στο συλλαλητήριο του Σαββάτου. Ρίχνουν λάσπη σε όποιον τολμήσει να πει πως η Μακεδονία είναι ελληνική. Η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει αποκαλούν οποιονδήποτε θέλει να διαδηλώσει για την ελληνικότητα της Μακεδονίας φασίστα και ακροδεξιό. Ξεχνούν ότι το 80% της ελληνικής κοινωνίας διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών. Αν είναι έγκλημα να αγαπάς τον Χριστό και την Πατρίδα σου τότε είμαστε εγκληματίες».

Τσιπροκαμμένοι ξεφτιλισμένοι, απόψε θα πάρετε από τον λαό της Θεσσαλονίκης την απάντηση που σας αξίζει και θα την θυμόσαστε για όλη σας τη ζωή! Όλα εδώ πληρώνονται, προδότες!