ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΕΙΧΑΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕ ΑΛΛΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Στόχος συμμορίας αλλοδαπών (την εθνικότητα των οποίων δεν αποκάλυψε η Αστυνομία κατόπιν ειδικών εντολών των «αλληλέγγυων» Τσίπρα και Καμμένου…) που διέπραξαν τουλάχιστον μία ληστεία σε βάρος μιας γυναίκας και επτά κλοπές, έπεσαν άλλοι αλλοδαποί, σε κοινότητα του δήμου Κορινθίων.
Η δράση της συμμορίας, που αποτελούνταν από τέσσερις άνδρες ηλικίας 39 ως 47 χρόνων και μία 38χρονη, ξεκίνησε στις 21 Ιουλίου όταν χρησιμοποίησαν βία για να αρπάξουν το πορτοφόλι μιας αλλοδαπής που είχε μέσα χρήματα και έγγραφα. Ως τις 18 Αυγούστου, ξάφρισαν από άλλους επτά αλλοδαπούς τα πορτοφόλια με χρήματα, έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα.

Οι πέντε ληστοσυμμορίτες ΔΕΝ συνελήφθησαν λόγω… παρέλευσης του αυτοφώρου (λες και έκαναν κάποια απλή τροχαία παράβαση…) και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Κι αν τους δουν στη δίκη οι «αρχές», να μας… γράψουν!