ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΥΠΟΥΛΑ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ!

Νωρίς-νωρίς έπιασε «δουλειά» το σκυλολόι των Τσιπροκαμμένων και της CIA. Έτσι, τάγμα εφόδου κρανοφόρων και ροπαλοφόρων παρακρατικών σκουπιδιών, είχε στήσει ενέδρα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και επιτέθηκε ύπουλα σε ολιγομελή ομάδα πατριωτών που αποβιβάστηκε από το τραίνο, στις 5:30 το πρωί, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 23χρονου πατριώτη. Το κουρδισμένο αληταριό τράπηκε σε φυγή με την επέμβαση άλλων ταξιδιωτών, ενώ ούτε ένας από τους 7.000 αστυνομικούς που έχει επιστρατεύσει η συγκυβέρνηση των πουλημένων στον Τραμπ και στην Μέρκελ, δεν είδε την συμμορία των 30 κρανοφόρων-ροπαλοφόρων να περιφέρεται στους δρόμους της πόλης και να ψάχνει για θύματα. Αόμματοι ήτανε ή μήπως…

Εν τέλει, η άνανδρη αυτή επίθεση έχει προκαλέσει –και δικαιολογημένα!- αναβρασμό μεταξύ των πατριωτών της πόλης και καλό είναι οι Τσίπρας-Καμμένος και Πάιατ να μαζέψουν τα σκυλιά τους, γιατί αν συνεχίσουν να τραμπουκίζουν, το βράδυ θα τα μαζεύουν με τα κουταλάκια!

(ΥΓ): Οι αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι παρουσιάζουν την ενέδρα των παρακρατικών ως «συμπλοκή αντιεξουσιαστών-ακροδεξιών». Αναμενόμενο και άξιος ο μισθός τους!