ΧΕΖΜΕΝΤΕΝ! ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ!

Ποιος να το περίμενε, πριν από μερικά χρόνια, ότι ο αρχηγός του πολιτικού κουκουλιού της τσογλαναρίας των Εξαρχείων θα γινόταν πρωθυπουργός κι ότι θα επιστράτευε χιλιάδες «μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους» για να πάει στη Θεσσαλονίκη!

Σε πανικό, λοιπόν, βρίσκονται οι προδότες της αμερικανόδουλης κομμουνιστικής συγκυβέρνησης, ενόψει του μεγάλου συλλαλητηρίου του Σαββάτου και μέρα με την ημέρα αυγατίζουν τον αριθμό των αστυνομικών που επιστρατεύουν για την προστασία τους.

Έτσι, ενώ αρχικά τα αστυνομικά μέτρα προέβλεπαν την επιστράτευση 3.600 αστυνομικών, σύντομα ο αριθμός τους αυξήθηκε σε 5.000. Σήμερα το πρωί, τα καθεστωτικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για επιστράτευση 7.000 αστυνομικών «που μπορεί να γίνουν περισσότεροι αν κριθεί απαραίτητο»!!! Και σ’ αυτούς δεν υπολογίζονται οι άνδρες των 60 (!!!) διμοιριών των ΜΑΤ…

Και όλους τους αστυνομικούς της χώρας να επιστρατεύσουν οι κατάπτυστοι προδότες, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σταματήσει την οργή του λαού! Κι αυτό οι προδότες, θα το καταλάβουν καλά αύριο!