ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ… ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ»!

Ήρθε η ώρα της αλήθειας, για το αποκαλούμενο «συνταγματικό» τόξο (από Νουδούλα μέχρι ΚΚΕ), που αίρει τις ασυλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για «ψύλλου πήδημα».

Διαβιβάστηκε, λοιπόν, στη βουλή η μήνυση που κατέθεσε τον Αύγουστο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας η Βαρβάρα Φύτρου, χήρα του Γρηγόρη Φύτρου και μητέρα της 13χρονης Εβίτας και του 11χρονου Αντρέα που βρήκαν και οι τρεις τραγικό θάνατο στη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι στις 23 Ιουλίου 2018.

Η μήνυση στρέφεται εις βάρος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και αναπληρωτή υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ Πάνου Σκουρλέτη και του τότε αν. υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ Νίκου Τόσκα, αλλά και κατά της περιφερειάρχη Αττικής Δούρου (Γαιδούρου!), του τέως γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Καπάκη, καθώς και κατά του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη. Καταλογίζει επίσης ευθύνες και στους Σωτ. Ταρζούδη, τέως αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, και Κωνσταντίνο Τσουβάλα, τέως αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.
Η μήνυση της Βαρβάρας Φύτρου ανοίγει το δρόμο για τη διερεύνηση των εγκληματικών ευθυνών πολιτικών προσώπων από τη βουλή και το ερώτημα είναι ποια στάση θα κρατήσουν τα μη κυβερνητικά κόμματα του «συνταγματικού» τόξου. Θα άρουν τις ασυλίες των υπευθύνων ή θα κάνουν την πάπια και θα πέσει κουκούλωμα, όπως συμβαίνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις;

Ιδού η «Ρόδος»!