ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ! Ο ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ… ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ!

Αν στα υπόλοιπα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, που η καθημερινή ζωή των ακριτών έχει μετατραπεί σε πραγματικό εφιάλτη, υπεύθυνοι είναι κατά κύριο λόγο οι Τσιπροκαμμένοι, στην Λέσβο συνυπεύθυνος για την όλη κατάσταση είναι και ο πανοκαμμενικός δήμαρχος Γαληνός, ο οποίος πρωτοστατούσε όλα αυτά τα χρόνια στη «συμπαράσταση» και στην «αλληλεγγύη», μαζί με την συγκυβέρνηση, τις ΜΚΟ και τους διάφορους διεθνείς νεοταξίτες που επισκέπτονταν την σύγχρονη «νήσο Έλλις» της Ελλάδος.

Σήμερα, λοιπόν, ο σύντροφος αυτός κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης κατά άγνωστων «ρατσιστών», λες κι αυτό είναι το πρόβλημα της Λέσβου! Δήλωσε δε, με πομπώδες ύφος, πως «δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν να μετατρέψει τη Λέσβο σε τόπο βαρβαρότητας, φασισμού και μισαλλοδοξίας και να υποδαυλίσει την κοινωνική ειρήνη και συνοχή…».

Ο σκοπός του προφανής: να τρομοκρατήσει τους κατοίκους της Λέσβου, οι οποίοι υφίστανται τα πάνδεινα, για να μη μιλάνε και να μην αντιδρούν στην ισοπέδωση των ζωών τους! Δε θα περάσει!  

(ΥΓ): Κι όσες «δημοκρατικές δυνάμεις» (κουκουεδία, συριζαριό, καμμεναρία, αριστεριστές, κ.λπ.) κι αν έχει στο πλευρό του, τον ερχόμενο Μάιο, στις δημοτικές εκλογές, η συντριπτική πλειοψηφία του τυραννισμένου λαού της Λέσβου θα τον στείλει… σπίτι του!