ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΑΥΡΙΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

Κατεχόμενη πόλη (από τους Αμερικανούς γκάγκστερς και τα ντόπια τσιράκια τους!) θυμίζει σήμερα η Θεσσαλονίκη!

Με πράκτορες του FBI και της CIA, ελεύθερους σκοπευτές, ελικόπτερα, 67 διμοιρίες των ΜΑΤ, 7.000 αστυνομικούς και πλοίο του 6ου Στόλου με χιλιάδες ναύτες στο λιμάνι!

Προ ολίγου ολοκληρώθηκε η συνάντηση του κατοχικού πρωθυπουργίσκου Τσίπρα με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπουρ Ρος, στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Προκειμένου να φτάσει εκεί ο λαομίσητος λακές του Τραμπ και της Μέρκελ, επιστρατεύτηκαν χιλιάδες αστυνομικοί κι αποκλείστηκαν όλοι οι δρόμοι!

Στις δηλώσεις ενώπιον των καμερών, το ανδρείκελο καλωσόρισε τον Αμερικανό αφέντη και είπε τα γνωστά παραμύθια του, για την -δήθεν!- έξοδο από τα μνημόνια και τη… «νέα εποχή» που –δήθεν!- αρχίζει για την Ελλάδα, αλλά και για τις «ιστορικές» σχέσεις (υποτέλειας!) με τους διεθνείς γκάνγκστερς.

Ας λέει ότι θέλει το κατοχικό ανδρείκελο, ας κάνει… επικύψεις (στα τέσσερα, στα τέσσερα!) στ’ αφεντικά του, κι ας υπογράφει όσες προδοτικές συμφωνίες μπορεί! Αύριο θα μιλήσει ο ελληνικός λαός και θα βροντοφωνάξει πως «τις υπογραφές τις βάζει ο λαός και όχι ο προδότης ο πρωθυπουργός»!