ΚΑΜΜΕΝΕ, ΟΣΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ!

Στημένη συνέντευξη σε αθλητικό ραδιόφωνο, έδωσε ο προδότης της Μακεδονίας μας Καμμένος, λίγες ώρες πριν από το «μαύρο Σάββατο» για την συγκυβέρνηση των αμερικανόδουλων προδοτών. 

Μεταξύ άλλων, ο Καμμένος υποσχέθηκε «νέο, σύγχρονο γήπεδο, ένα στολίδι, που να μπορεί να φιλοξενήσει ημιτελικό Europa League», για τον ΠΑΟΚ, νομίζοντας ότι οι φίλαθλοι της κορυφαίας ομάδας της Μακεδονίας μας είναι τίποτα αποβλακωμένοι και «κολλημένοι με τη μπάλα», ώστε να μην συμμετέχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο του Σαββάτου για μια απελπισμένη υπόσχεση – η οποία δόθηκε στην «τούρλα του Σαββάτου» και δεν πρόκειται να τηρηθεί κιόλας…

Κούνια που το κούναγε, το τσιράκι του Τραμπ και της Μέρκελ! Οι Μακεδόνες φίλαθλοι, όλων των ομάδων, είναι πρώτα απ’ όλα Έλληνες πατριώτες και μετά όλα τ’ άλλα, κι αυτό το απόδειξαν στις προηγούμενες κινητοποιήσεις για την Μακεδονία μας, όπου ήτανε δίπλα-δίπλα οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρεως!

Καμμένε, όσα γήπεδα και να τάξεις, έχεις δικαστεί στη συνείδηση των Μακεδόνων, έχεις βρεθεί ΕΝΟΧΟΣ εσχάτης προδοσίας και δεν πρόκειται να γλιτώσεις από την οργή του λαού!