ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

Όταν γράφαμε ότι τα μέτρα για την παρουσία του αρχιπροδότη Τσίπρα και της κομμουνιστικής κουστωδίας του στην ΔΕΘ, αποφασίζονται από κοινού από τα υπόγεια του Μαξίμου και την αμερικανική πρεσβεία, κάποιοι κρυφογελούσαν με τις… υπερβολές μας. Τώρα, ας καταπιούν τη γλώσσα τους!

Εκτός, λοιπόν, από 5.000 και πλέον αστυνομικούς (αντί για τους 3.600 που προβλέπονταν αρχικά…), τις 60 διμοιρίες των ΜΑΤ, τους μπράβους του ΚΚΕ και τους παρακρατικούς ρουφιάνους, πράκτορες της CIA και του FBI θα ριχτούν στη μάχη της καταστολής της διαδήλωσης των Ελλήνων για την Μακεδονία, που αναμένεται να είναι γιγαντιαία! Και για ρεζέρβα, θα υπάρχει πλοίο του 6ου Στόλου (το USS Mount Whitney) στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με χιλιάδες αμερικανάκια έτοιμα να επέμβουν αν «ξεφύγει η κατάσταση»!!!

Η ανάμειξη των Αμερικανών πρακτόρων, γίνεται με το πρόσχημα της παρουσίας του Αμερικανού υπουργού Εμπορίου και άλλων υψηλόβαθμων Αμερικανών αξιωματούχων και του ότι η χώρα των διεθνών λήσταρχων και δολοφόνων των λαών, θα είναι η… «τιμώμενη χώρα» στην ΔΕΘ.

Στην πραγματικότητα, όλα αυτά τα πρωτοφανή για κυρίαρχη χώρα, γίνονται για να τρομοκρατηθούν οι Έλληνες και να μην υπάρχει μαζική παρουσία του λαού στο συλλαλητήριο έξω από το Βελλίδειο, που μπορεί ακόμα και να ακυρώσει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και να οδηγήσει στην απομάκρυνση της αμερικανόδουλης συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου!

Επιβάλλεται να είμαστε όλοι εκεί, με μια σημαία ελληνική! Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου! Έξω οι Αμερικάνοι!