ΣΕ ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ TO 2018 Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»

Παρά το γεγονός ότι ο συνολικός αριθμός των λαθρομεταναστών που φθάνουν στην Ευρώπη έχει μειωθεί κατά 41% (λόγω του κλεισίματος των ιταλικών συνόρων από τον Σαλβίνι), τα ποσοστά θνησιμότητας αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς.

Έτσι, τους πρώτους μήνες του 2018 η Μεσόγειος ήταν «πιο φονική από ποτέ» για τους ταλαίπωρους λαθρομετανάστες (τα μεγαλύτερα θύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των «αλληλέγγυων» σκυλιών της…), καθώς τουλάχιστον 1.600 έχουν χάσει τη ζωή τους από τις αρχές του έτους, σύμφωνα με έκθεση της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ανάμεσα στον Ιανουάριο και τον Ιούλιο φέτος, «τουλάχιστον 1.600 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ή εξαφανίστηκαν στη προσπάθειά τους να φθάσουν στην Ευρώπη», εξηγεί σε ανακοίνωσή της η UNHCR.

Στατιστικά, είναι ένας άνθρωπος στους 18 πεθαίνει ή εξαφανίζεται στη θάλασσα προσπαθώντας να διαπλεύσει την κεντρική Μεσόγειο, ενώ ήταν ένας στους 42 στη διάρκεια της ίδιας περιόδου το 2017.

Υπεύθυνοι για όλους αυτούς τους θανάτους ταλαίπωρων είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι κατά τόπους πράκτορές της (οι λεγόμενοι «αλληλέγγυοι», που χειραγωγούν τους ανθρώπους αυτούς σε λαθρομετανάστευση, με απατηλές υποσχέσεις περί «παραδείσων». Μόνος ανθρωπισμός, το κλείσιμο των συνόρων, για να σώζονται ζωές!