ΕΠΙΑΣΑΝ «ΔΟΥΛΕΙΑ» ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ! ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που είχαμε δημοσιεύσει προ ημερών, για τον άθλιο ρόλο που κλήθηκε να παίξει κατά του εθνικού συλλαλητηρίου του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη, το άτιμο ΚΚΕ, από τους εντολοδότες του: τους Τσιπροκαμμένους και την αμερικανική πρεσβεία!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα Voria.gr: «μερικά από τα πανό που είχαν αναρτηθεί στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και καλούσαν στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, το απόγευμα του Σαββάτου, ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ, δεν βρίσκονται πλέον στη θέση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, κατέβηκαν τα πανό τα οποία ήταν δίπλα σε αντίστοιχα πανό που καλούσαν στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ και της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πανό αυτά τα κατέβασαν μέλη του ΠΑΜΕ και της ΓΣΕΕ».

Ας συνεχίσουν έτσι οι επίστρατοι του ψευδοκράτους και της CIA, αποκαλύπτοντας το πραγματικό τους πρόσωπο! Το Σαββάτο έρχεται το πολιτικό τους τέλος!

(ΥΓ): Τώρα που έπεσαν οι μάσκες της… «επανάστασης» και του… «αντιιμπεριαλισμού», να πάνε τα κομμούνια να υποδεχτούν και τα ναυτάκια του 6ου Στόλου, που έχουνε πιάσει λιμάνι στην Θεσσαλονίκη, ως ρεζέρβα καταστολής! Ή μήπως τους έπιασαν οι… ντροπές, τους ξεδιάντροπους;