ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον πρόεδρο των Σκοπίων, ενόψει της ημέρας της Ανεξαρτησίας που γιορτάζεται στις 8 Σεπτεμβρίου, έστειλε ο παλιάτσος Τραμπ. Το μήνυμα, που έδωσε στην δημοσιότητα η αμερικανική πρεσβεία στα Σκόπια, δεν απευθύνεται μόνο στα Σκόπια, αλλά και στο εσωτερικό της Ελλάδος, καθώς υμνεί την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, προσφέροντας έτσι στήριξη στα τσιράκια του, τους κατάπτυστους προδότεςΤσίπρα και Καμμένο.

Ιδού η δήλωση στήριξης – στην οποία το κάθαρμα αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία»:  

«Εκ μέρους του αμερικανικού λαού συγχαίρω εσάς και τους πολίτες της Μακεδονίας με αφορμή την ημέρα ανεξαρτησίας στις 8 Σεπτεμβρίου. Η Μακεδονία έχει πολλά για να αισθάνεται περήφανη σήμερα. Η ιστορική συμφωνία των Πρεσπών επιλύει μια χρόνια διαφωνία για το ονοματολογικό με την Ελλάδα και ανοίγει το δρόμο για την ένταξη τόσο στο ΝΑΤΟ όσο και την ΕΕ. Η συμφωνία και ένταξη στο ΝΑΤΟ θα ενισχύσει την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ευημερία σε όλη την περιοχή. Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να υποστηρίξουν τη Μακεδονία, ιδίως αναφορικά με τις επερχόμενες συζητήσεις που αφορούν την ένταξη στο ΝΑΤΟ».

Καλείται ο λαός της πραγματικής Μακεδονίας, να απαντήσει στο γκανγκστερόμουτρο και τα ντόπια τσιράκια του, το Σάββατο στις 7 μ.μ., έξω από το Βελλίδειο.

Να είστε όλοι εκεί, με μια σημαία ελληνική!

Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου!

Έξω οι Αμερικανοί από την Ελλάδα!