ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΚΑΣΕ! ΕΣΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

«Εντός έδρας» σώου, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας (γιατί άραγε δεν πάει και πουθενά αλλού, αφού είναι τόσο… λαοφιλής;), έκανε χθες ο Αντωνάκης Σαμαράς. Μετά το σώου, δήλωσε χαριτολογώντας «γυρνούσα τα μαγαζιά για να βεβαιωθώ από τους καταστηματάρχες ότι όλοι έχουν βγει από τα μνημόνια» και έκανε δηλώσεις για την ανάγκη απαλλαγής της χώρας από την «λαίλαπα» των Τσιπροκαμμένων…

Ξέχασε όμως να προσθέσει κάτι ο Αντωνάκης Σαμαράς: «την λαίλαπα των Τσιπροκαμμένων, που εγώ σας φόρτωσα»!

Επιστρέφουμε 5 χρόνια πίσω, στον μοιραίο Σεπτέμβριο του 2013. Η… επανάσταση στην «Πλατεία Ταχρίρ» που είχε εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι του είχε αναβληθεί επ’ αόριστον και η ΝΔ προηγείτο σε όλες τις δημοσκοπήσεις – έστω και με βραχεία κεφαλή. Μεγάλο μέρος των δυσαρεστημένων από τη φτώχεια και τα Μνημόνια ψηφοφόρων, είχε γυρίσει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και πύκνωνε τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, που είχε ξεπεράσει το 15%. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ, όπου είχε πάρει το χρίσμα από την CIA για να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας και ήταν πολύ… φρόνιμος και μετρημένος. Λίγο νωρίτερα, είχε γίνει επιχείρηση οριστικής διάλυσης των ψεκασμένων (προφανώς από τον Σαμαρά), που είχε ομολογουμένως εντυπωσιακά αποτελέσματα (είχαν φύγει 5 βουλευτές και τα μισά του στελέχη…), αλλά σταμάτησε απότομα τον Δεκέμβριο του 2012, όταν δημοσκόπηση που έγινε μεταξύ των ψηφοφόρων των ΑΝΕΛ, με το ερώτημα «ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν δεν υπήρχαν οι ΑΝΕΛ», έβγαλε 40% Χρυσή Αυγή και από 30% ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Προτίμησε ο Σαμαράς να συνεχίσει να υπάρχει το μόρφωμα του Καμμένου, για να μην ενισχυθεί περαιτέρω η Χρυσή Αυγή!

Όλα αυτά, μέχρι που ήρθαν οι διώξεις και οι φυλακίσεις κατά της Χρυσής Αυγής, από την συμμορία Σαμαρά! Τον επόμενο κιόλας μήνα, η κατάσταση είχε αλλάξει άρδην! Οι δυσαρεστημένοι αντιμνημονιακοί ψηφοφόροι που είχαν προστεθεί στο αρχικό 7% της Χρυσής Αυγής (άλλοι τόσοι και παραπάνω…) εγκατέλειψαν την Χρυσή Αυγή φοβισμένοι και πλαισίωσαν τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Έτσι πήρε κεφάλι στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ, κι από τότε οδηγούσε σταθερά την κούρσα μέχρι που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου κι έγινε εξουσία.

Χωρίς τον Σαμαρά, ίσως να μην το κατάφερνε ποτέ, όπως δεν το κατάφερε το αντίστοιχο του ΣΥΡΙΖΑ λετσοκομμουνιστικό κόμμα Podemos στην Ισπανία, υπό παρόμοιες συνθήκες μεγάλης οικονομικής κρίσης!

Μην ακούτε, λοιπόν, τους Σαμαράδες! Αυτοί έφεραν στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ και πάλι θα τον ξαναφέρουν! Για να φύγει από την εξουσία η αριστερά και να μην ξανάρθει ποτέ, μόνο Χρυσή Αυγή!