ΝΙΜΙΤΣ ΠΡΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ: ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ «ΓΥΡΙΖΕΙ» ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Έκκληση προς τους Σκοπιανούς, να ψηφίσουν «Ναι» στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου, έκανε σήμερα ο «ειδικός μεσολαβητής» (στημένος διαιτητής και όργανο του Σόρος!) Μάθιου Νίμιτς.

Έτσι, σε συνέντευξή του στο «Balkaninsight», απευθυνόμενος σε όσους Σκοπιανούς έχουν ακόμα αμφιβολίες για την Συμφωνία των Πρεσπών, είπε τα εξής:

«Εάν δεν εγκριθεί, δεν διαβλέπω άλλη λύση βραχυπρόθεσμα. Χρειάστηκαν 25 χρόνια για να πετύχουμε αυτήν την λύση και ενδέχεται απαιτηθούν άλλα 25 εάν απορριφθεί. Τους απαντώ: Δεν ξέρετε πού θα βρίσκεται τότε η ΕΕ, αν θέλουν να εντάξουν ένα νέο μέλος, δεν ξέρετε τις θα συμβεί στο ΝΑΤΟ, δεν ξέρετε τι θα γίνει στην Ελλάδα με τις αλλαγές κυβέρνησης».

Η… μετάφραση της δήλωσης είναι η εξής: τα έχουμε κανονισμένα όλα με τους Τσιπροκαμμένους, πάρτε τώρα που «γυρίζει», γιατί αν χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία, με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα τολμήσει (ακόμα κι αν το θέλει…) άλλη ελληνική κυβέρνηση να σας δώσει κάτι καλύτερο!