ΤΕΛΙΚΟ: ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ «ΥΠΟΔΟΧΗΣ» ΤΟΥ MISTER TSIPRA ΣΤΗΝ ΔΕΘ… ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 7 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ

Ένα και… καλό θα είναι το συλλαλητήριο υποδοχής του προδότη Τσίπρα και της αμερικάνικης κουστωδίας του, στην ΔΕΘ. Αυτό αποφάσισαν σε κοινή σύσκεψη όλοι οι φορείς, ήτοι οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) και οι Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία. Το μεγάλο συλλαλητήριο θα γίνει το Σάββατο, στις 7 το απόγευμα, έξω από το Βελλίδειο.

Αυτό ανακοίνωσε με δηλώσεις που έκανε στον ΣΚΑΪ ο εκ των διοργανωτών,  δημοσιογράφος κ. Στέργιος Καλόγηρος.

Το Σάββατο «θα είμαστε δεκάδες χιλιάδες, όλοι εμείς ενωμένοι», είπε ο κ. Καλόγηρος και πρόσθεσε: «Προκαλώ τον κ. Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ να ανακοινώσει δημοψήφισμα για το Μακεδονικό για να μιλήσει ο ελληνικός λαός».

Επιπλέον, ο κ. Καλογήρου έκανε λόγο για «παρακρατικές οργανώσεις που απειλούν τους διοργανωτές των συλλαλητηρίων και δημιουργούν κλίμα εκφοβισμού», οι οποίοι όμως – όπως είπε –  «θα υποχωρήσουν μόλις δουν το πλήθος, το ερχόμενο Σάββατο».

Τέλος, ανέφερε ότι στη συγκεκριμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας δεν θα υπάρχουν ομιλητές, καθώς μίλησαν αρκετοί στα προηγούμενα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν σε όλη την Ελλάδα. Αντιθέτως, θα υπάρχουν μικροφωνικές, τραγούδια και συνθήματα για να εμψυχώνεται ο κόσμος.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΚΑΤΩ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ!