ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ! Η ΛΕΓΚΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!

Σαρώνει στην Ιταλία το φαινόμενο Σαλβίνι! Ενώ, λοιπόν, σε όλες τις χώρες είθισται τα κόμματα που κυβερνούν να δημιουργούν δυσαρέσκειες και να χάνουν ποσοστά, στην Ιταλία συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!

Έτσι, μέσα σε λίγους μήνες από την ανάληψη της εξουσίας, τα ποσοστά της Λέγκας έχουν διπλασιαστεί (!!!), λόγω της συνεπούς και δυναμικής πολιτικής, ειδικά στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, που ασκεί ο πατριώτης Σαλβίνι!

Σε δύο νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν, η Λέγκα έχει ανέβει στην πρώτη θέση, ξεπερνώντας και τον κυβερνητικό της εταίρο, το Κίνημα Πέντε Αστέρων (M5S).
Πιο συγκεκριμένα, στην δημοσκόπηση του ινστιτούτου SWG, η Λέγκα προηγείται με ποσοστό 32,2% έναντι 28,3% για τα Πέντε Αστέρια, ενώ στην άλλη δημοσκόπηση, του ινστιτούτου Lorien, τα ποσοστά της Λέγκας είναι 31,7% στη Λέγκα και των Πέντε Αστέρων στο 26,8%. Χαμένο στο… διάστημα είναι το «Δημοκρατικό Κόμμα» της αριστεράς, που έχει βυθιστεί μεταξύ 16 και 17% των προτιμήσεων των Ιταλών.

Υπενθυμίζουμε, ότι στις εκλογές της 4ης Μαρτίου το Κίνημα 5 Αστέρων συγκέντρωσε το 32% των ψήφων και η Λέγκα 17,4%.
Συμπέρασμα: οι ευρωπαϊκοί λαοί ξύπνησαν για τα καλά και χαλάνε τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, επιβραβεύοντας την πολιτική των πατριωτών πολιτικών!