ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΘ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ… Θ’ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ!

Εκτός από τους 3.600 αστυνομικούς και την «περίεργη» συγκέντρωση που έχει εξαγγείλει το ΠΑΜΕ (με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για περικύκλωση της ΔΕΘ από ροπαλοφόρους μαντραχαλάδες, προς παροχή προστασίας στον Τσίπρα και τους Αμερικανούς υπουργούς – όπως φύλαγαν τη βουλή κατά την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου…), το αμερικανόδουλο τσιπροκαμμενικό ψευδοκράτος έχει δώσει εντολή κινητοποίησης και του μαρξιστικού παρακράτους.

Ιδού το σχετικό κάλεσμα των τρωκτικών των μυστικών κονδυλίων, που μιλάνε για… «αντικρατικά-αντιεθνικιστικά μπλόκα στην ΔΕΘ»:

«Ανοιχτό κάλεσμα για περιφρούρηση της κατάληψης Libertatia

Ενόψει των καλεσμάτων των μακεδονομάχων για τη ΔΕΘ, στις 8 και 9/9 ο εθνικιστικός παροξυσμός προσπαθεί και πάλι να διεκδικήσει χώρο. Ο εθνικισμός με το φασισμό πάνε χέρι- χέρι και γι’αυτό οφείλουμε να υψώσουμε ξανά τα δικά μας αναχώματα και να μην αφήσουμε το φίδι να ξανασηκώσει κεφάλι.

Αύριο θα περιφρουρήσουμε την κατάληψή μας και καλούμε όποιον/α επιθυμεί να στηρίξει με την παρουσία του/ της στις 18.00 στο χώρο της κατάληψης.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΑ-ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΔΕΘ»

Να μην τολμήσει το ψευδοκράτος να εμφανίσει τους προβοκάτορές του στην πόλη το προσεχές Σαββατοκύριακο, γιατί θα τους σαρώσει ο λαός και… θ’ αναστενάξει ο Θερμαϊκός!