ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ: Ν’ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ ΜΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ… ΑΠΩΛΟΛΑ)

Συνέντευξη στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο (όργανο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), έδωσε ο βουλευτής του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ Κρεμαστινός, ο οποίος αφού αποκάλεσε «πατριωτικό καθήκον» την προσφυγή στα Μνημόνια από την κυβέρνηση Jeffrey, έκανε μια… ερωτική παρενόχληση στον ΣΥΡΙΖΑ. Ν’ αφήσουν ήσυχους τους… σκανταλιάρηδες συντρόφους του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ οι Πολάκηδες και άλλοι… μούργοι και μετά κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να γίνουν ένα κόμμα. Προφανώς, η επιχείρηση προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται γιατί ο εν λόγω –που είναι «παλιά καραβάνα» της πολιτικής- βλέπει πως το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ είναι… φτερό στον άνεμο και πως τα… ευρήματα των εταίρων δημοσκοπήσεων, για… τρίτο κόμμα και… διψήφια ποσοστά, είναι όνειρα θερινής νυκτός και αγωνιά για την πολιτική του επιβίωση.

Ιδού τι είπε:

«Λόγω της οικονομικής κρίσης χρειάζεται περισυλλογή και προβληματισμός για να συγκροτηθεί μια ενιαία προοδευτική παράταξη που θα αντιμετωπίσει τις κοινωνικές ανισότητες και τις προκλήσεις. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ σαν μεγαλύτερο και κυβερνών κόμμα πραγματικά θέλει τη συνεργασία των δύο κομμάτων θα πρέπει ορισμένοι υπουργοί και στελέχη του να πάψουν να στοχοποιούν χωρίς αποδείξεις στελέχη του ΠΑΣΟΚ, γιατί είναι φυσικό η δράση να προκαλεί αντίδραση και να απομακρύνει τη κάθε σκέψη για συνεργασία των δύο αυτών πολιτικών χώρων».

Ποιος θα πρωτοσώσει τα… απώλολα του υπό οριστική διάλυση κλεφτο-ΠΑΣΟΚ; Η Νουδούλα ή ο ΣΥΡΙΖΑ; Ιδού η απορία!