ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ! ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ! ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!

Μας έβαλε τα… γυαλιά ο πρόεδρος Πάκης! Ε, λοιπόν, τα πέρασε τα… Τέμπη (είχε να τα περάσει από τότε που ο αρχιπροδότης που τον μάζεψε από τα πολιτικά αζήτητα και τον έκανε πρόεδρο, υπόγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών) και πήγε κατευθείαν στον Χορτιάτη. Σ’ ένα περιβάλλον 100% ασφαλές, σε εκδηλώσεις που γίνονται για την εκτέλεση κατοίκων της περιοχής από τα κατοχικά στρατεύματα (τα «κακά» κατοχικά στρατεύματα, τους Γερμανούς, όχι τα «καλά», δηλαδή τους Βούλγαρους, των οποίων τα θύματα ΔΕΝ τιμούνται από τους γραικύλους, ούτε οι σφαγές τους χαρακτηρίζονται «ολοκαυτώματα», γιατί τις έκαναν μαζί οι Βούλγαροι και οι συνεργάτες τους, οι εαμοβούλγαροι κομμουνιστοσυμμορίτες…). Εκεί, λοιπόν, μακριά από τον εχθρό-λαό και δίπλα στο αγαπητό του κομμουνισταριό, ο… αγέρωχος πρόεδρος Πάκης έβγαλε και πολιτικό λόγο, κατά των πατριωτικών κομμάτων της Ευρώπης!

Αυτό το πολιτικό τίποτα, λοιπόν, που πριν τον μαζέψουν και τον διορίσουν πρόεδρό τους οι Τσιπροκαμμένοι είχε τεθεί στο πολιτικό περιθώριο από τον ελληνικό λαό, χωρίς κανένα σεβασμό για τις πολιτικές επιλογές εκατομμυρίων Ευρωπαίων ψηφοφόρων, μίλησε για «κίνδυνους για την Ευρώπη και τον κόσμο από την επανεμφάνιση λαϊκιστικών μορφωμάτων που αγγίζουν ξανά τα όρια του ναζισμού» και για «την ανάγκη αποφασιστικής και αποτελεσματικής αντιμετώπισης τους, από την ΕΕ και τους λαούς της»!!!

Κι ας μιλήσουμε επί της ουσίας τώρα: πότε θα τολμήσει ο… λαοπρόβλητος πρόεδρος Πάκης να περάσει τα Τέμπη για να παρευρεθεί σε οποιαδήποτε εκδήλωση που γίνεται σε πόλη της Μακεδονίας με την παρουσία απλού λαού κι όχι συριζοκομμουνιστών εγκαθέτων; Έτσι, για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος…