Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ» ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Γράφει η ΕΙΡΗΝΗ  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Ισλαμοφοβικοί. Ξενόφοβοι. Ρατσιστές. Λαϊκιστές.  Αυτά ακούνε όποιοι θέτουν το δάχτυλο επί τον τύπο των ήλων της σύγχρονης Ελλάδας, πολύ δε περισσότερα αυτοί που τολμούν να δώσουν λύσεις και να  θεραπεύσουν τις πληγές αυτής της Ελλάδας που ξεκίνησε να χτίζει η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, με  την πρώτη μαζική εισροή μεταναστών από την Αλβανία, και συνεχίζει να μετατρέπει σε Βαβέλ η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Οι κατηγορίες, συχνά συνοδευόμενες από φωτογραφικά νομοθετημένες κυρώσεις εναντίον της προσβολής της «πολιτικής ορθότητας», χρησιμοποιούνται για να στοχοποιήσουν όποιον έχει το θάρρος να αρθρώσει διαφορετικό λόγο, αποκλείοντάς τον από τον δημόσιο διάλογο, επιχειρώντας να φιμώσουν  την φωνή της αλήθειας και της λογικής.

Η έξαρση της εγκληματικότητας και δη της ειδεχθούς, η οποία συνοδεύει την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων λάθρα εισερχομένων αλλά πολυποίκιλα διευκολυμένων από το ελλαδικό κράτος της «πολιτικής ορθότητας», έχει γίνει μια μέγγενη τρόμου  στην ελληνική επικράτεια, και όχι μόνο σε αυτή. Ολόκληρη η Ευρώπη βρίσκεται υπό καθεστώς διαρκών αναταραχών, λεηλασιών, επιθέσεων και δολοφονιών, μετατρέπεται σε αποθήκη όπου στοιβάζονται  εκατομμύρια τριτοκοσμικών που έρχονται συντεταγμένα στην Ευρώπη, όχι ως ικέτες μιας καλύτερης ζωής, αλλά ως κατακτητές που απαιτούν, και όταν δεν λαμβάνουν, αρπάζουν με την βία.

Ο Δρ. Πήτερ Χάμμοντ, στο πυκνογραμμένο και λεπτομερώς τεκμηριωμένο βιβλίο του «Δουλεία, Τρομοκρατία και Ισλάμ: Οι Ιστορικές Ρίζες και η Σύγχρονη Απειλή» (Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat), αναφέρεται στην αντιχριστιανική προπαγάνδα των Μαρξιστών με την συνδρομή του Χόλυγουντ, και τα στάδια της επιρροής τους στις Δυτικές κοινωνίες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά,  όσο οι ανεκτικές, πολυπολιτισμικές και «πολιτικά ορθές» κοινωνίες δέχονται περισσότερους μουσουλμάνους εποίκους, τόσο συμμορφώνονται στις απαιτήσεις των μουσουλμάνων κατοίκων τους, και τα ζητήματα που εκείνοι θέτουν, γίνονται σταδιακά  και βαθμιαία κυρίαρχα, με την ακόλουθη σειρά, και ανάλογα με το ποσοστό των μουσουλμανικών πληθυσμών στην υπό κατάληψη κοινωνία:

  • Έως 10% του πληθυσμού: Προσηλυτισμός άλλων εθνικών μειονοτήτων και ομάδων του πληθυσμού που θεωρούν τον εαυτό τους περιθωριοποιημένο -Διεκδικήσεις για την εισαγωγή ειδικών τροφίμων (halal) στα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα μουσουλμανικής ιδιοκτησίας, στα σχολικά γεύματα, κλπ, με συνακόλουθη απαίτηση την εξασφάλιση απασχόλησης υποχρεωτικά σε μουσουλμάνους για την παρασκευή και την διαχείρισή του- Αιτήματα αυτοδιοίκησης των κοινοτήτων τους με βάση τον ισλαμικό νόμο της Σαρία.
  • Έως 20%: Ό,τι ενοχλεί τους ισλαμιστές (βιβλία, ταινίες, κ.λ.π.), ό,τι εκλαμβάνουν ότι τους καθιστά αδικουμένους και υποδεέστερους των γηγενών, αποκρούεται με βιαιότητες και με αίμα, όπως δείχνουν οι συχνές αναταραχές στην Γαλλία, στην Ολλανδία και αλλού.
  • Όταν πλέον ξεπερνούν το 20 %, προχωρούν σε δολοφονίες Χριστιανών, αλλά και ετερόδοξων μουσουλμάνων Σιιτών, και στον σχηματισμό παραστρατιωτικών οργανώσεων, όπως στις ΗΠΑ, στον Λίβανο, στην Βοσνία και αλλού.

Αυτοί είναι εκείνοι οι οποίοι αποκρούουν το «άλλο», το «διαφορετικό», φροντίζοντας πότε στο όνομα των «δικαιωμάτων» και της «πολιτικής ορθότητος» και πότε με την απειλή ή την χρήση βίας, να μεταστρέψουν τις κοινωνίες στις οποίες εισέρχονται ως «αιτούντες άσυλο», σε υποτακτικούς τους.

Στην Ελλάδα, η πρόσφατη δολοφονία του 25χρονου Νίκου Μουστάκα στου Φιλοπάππου, και οι καθημερινές αναταραχές, σε όλη την Ελλάδα, δείχνουν το πού οδηγεί η δολοφονική «πολιτική ορθότητα».

Στους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη μια σειρά από εκλογικές διαδικασίες. Σε αυτές θα κριθεί το αν οι θυσίες εκατομμυρίων Ευρωπαίων που αντιστάθηκαν από τις πύλες της Βιέννης ως το Ναβαρίνο, στην Μουσουλμανική πλημμυρίδα, θα πάνε χαμένες ή θα δικαιωθούν από εμάς, τους απογόνους τους.

Θα κριθεί εάν οι αγώνες εκατομμυρίων Εθνικιστών θα πιάσουν τόπο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, στις κυβερνήσεις και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η πορεία χωρών που αναμενόμενα ή μη, πρωτοπορούν σήμερα, ανεβάζοντας πατριωτικά σχήματα στην εξουσία και στην διακυβέρνηση, δείχνει τον δρόμο προς ένα φωτεινότερο Αύριο. Ευρωσκεπτικιστές, Δεξιοί Ριζοσπάστες, Πατριώτες, νοσταλγοί των Βουρβόνων, Χριστιανοί, Φυσιόφιλοι, Εθνικιστές, απαντούν στο προσκλητήριο της Ευρωπαϊκής Αντίστασης.

Στην Ελλάδα, έχουμε μέχρι τώρα επιτύχει πολλά και πρωτόγνωρα. Με την ισχυρή κοινοβουλευτική μας παρουσία, και την διάδοση -παρά τις φιμώσεις-, των ιδεών μας, σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα, καταφέραμε να τοποθετήσουμε εμείς την ατζέντα των θεμάτων που συστηματικά επέλεγε να αποκρύπτει ή αντίστροφα  να προωθεί εν κρυπτώ, το ιερατείο των συστημικών κομμάτων. Πλησιάζει η ώρα που εμείς  θα βάλουμε τέλος στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Η δική μας Ευρώπη ανατέλλει. Θα την θεμελιώσουμε πάνω στις στέρεες και αδιαμφισβήτητες βάσεις της ζωής, της εργασίας, της υγείας και της ασφάλειας, στους θεσμούς της Πατρίδας, της Πίστης και της Οικογένειας.

Διαφορετικά, σε 50 χρόνια από τώρα, ο επισκέπτης της Ευρώπης δεν θα βλέπει τίποτε από όσα αντιλαμβανόμαστε και θεωρούμε ως δεδομένα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. Όσο το Ισλάμ θα κερδίζει σε δύναμη, θα δημιουργούνται άβατα, γιατί τα άτομα αυτά δεν είναι δυνατόν να ενσωματωθούν στις κοινωνίες μας. Δεν είναι ρατσιστικές Fake news. Είναι η πραγματικότητα που ζήσαμε όσοι ταξιδέψαμε, σπουδάσαμε, εργαστήκαμε, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στο Βερολίνο ή στην Ρώμη. Οι πληθυσμοί αυτοί αυτογκετοποιούνται και καλώς πράττουν προκειμένου να διατηρήσουν τις παραδόσεις και τις συνήθειές τους, τα ήθη και τα έθιμά τους. Τα ήθη από τα οποία θέλησαν υποτίθεται να ξεφύγουν, τα κουβαλούν μαζί τους όπου κι αν πάνε. Αν κάποτε ήθελαν να ξεφύγουν από την σαρία, τώρα την επιβάλλουν στην Ευρώπη. Μπορεί να έφυγαν από το Ισλάμ, αλλά το Ισλάμ δεν φεύγει από μέσα τους. Το φέρνουν σε μας.

Έρχεται η ώρα να πάρουμε την Πατρίδα μας, τις Ευρωπαϊκές Πατρίδες στα χέρια μας. Η ώρα της Ελλάδος πλησιάζει.