ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ WIKILEAKS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΝΤΑ!

Αυτά που ήθελαν (όνομα, γλώσσα και εθνική ταυτότητα) πήραν οι Σκοπιανοί από τους αμερικανόδουλους εθνικούς Εφιάλτες Τσίπρα και Καμμένο, όπως αποκαλύπτει εμπιστευτικό έγγραφο της αμερικάνικης πρεσβείας στα Σκόπια, με ημερομηνία 29 Ιουλίου 2008.
Κι όλα αυτά αποκαλύπτονται λίγες ημέρες μετά τη δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Γουές Μίτσελ ότι «η αμερικανική διπλωματία διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στην επίλυση της διαφοράς Ελλάδας – Μακεδονίας για το ονοματολογικό» – ήτοι διέταξε τους δούλους της Τσίπρα και Καμμένο κι αυτοί συμμορφώθηκαν άμεσα!

Το σχετικό έγγραφο έχει τίτλο «Τι θέλουν οι Μακεδόνες για να λύσουν τη διαφορά της ονομασίας», στο οποίο η τότε πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στα Σκόπια Τζίλιαν Μιλοβάνοβιτς περιγράφει κωδικοποιημένες τις απαιτήσεις των Σκοπιανών:

«Η πρεσβεία στα Σκόπια εκτιμά ότι σχετικά με το περιεχόμενο μιας συμφωνίας που ανοίγει τον δρόμο για ένταξη στο ΝΑΤΟ και έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε. η μακεδονική κυβέρνηση θα δεχόταν τελικά τους ακόλουθους όρους:
-Όνομα: Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας (σ.σ.: το αγγλικό κείμενο αναφέρει τη γειτονική χώρα ως «Northern» ή εναλλακτικά «North Macedonia»).
-Πεδίο εφαρμογής: Σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς αλλά και διμερώς από οποιαδήποτε χώρα δεν θέλει να χρησιμοποιεί τη συνταγματική ονομασία. Η Μακεδονία θα χρησιμοποιεί το συνταγματικό της όνομα όταν αναφέρεται στον εαυτό της, σε διαβατήρια, ετικέτες προϊόντων, μέσα ενημέρωσης κ.λπ.
-Ταυτότητα: Η γλώσσα και η εθνικότητα θα μπορούσαν να ονομάζονται “μακεδονική”, κάτι που θα έπρεπε να γίνει με σιωπηρούς χειρισμούς, ίσως ως ένα συμπληρωματικό παράρτημα στο UNSCR, ή σε κάποιο εσωτερικό έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών που δεν θα χρειάζεται ελληνική έγκριση. Εν κατακλείδι, η Μακεδονία χρειάζεται διαβεβαίωση ότι η γλώσσα και η εθνικότητά τους θα συνέχιζαν να ονομάζονται μακεδονική και όχι βορειομακεδονική».
(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου! Όλοι στα συλλαλητήρια «υποδοχής» του αρχιπροδότη στην ΔΕΘ!