ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ! ΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ME ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ

Αφού είδαν πως δεν τα βγάζουν πέρα με τους πατριώτες, με τα γνωστά όπλα που χρησιμοποιούσαν μέχρι πρότινος (το μαρξιστικό παρακρατικό σκουπιδαριό), οι δημοκράταροι της πανάθλιας παλιοβρώμας Μέρκελ, άρχισαν τις ωμές απειλές.

Έτσι. Η υπουργός Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ, δήλωσε απειλητικά πως όσοι πολίτες «συμμετέχουν σε πορείες όπου ακούγονται ακροδεξιά συνθήματα, και δείχνεται ο ναζιστικός χαιρετισμός, δεν μπορούν να κρύβονται, προφασιζόμενοι ότι είναι απλά πολίτες που ανησυχούν. Στην πραγματικότητα είναι μέρος του ακροδεξιού όχλου».

Τι εννοεί η… μεγάλη δημοκράτισσα; Πως οι πολίτες που συμμετέχουν στις διαδηλώσεις κατά της κομμούνας Μέρκελ, προφανώς θα «ταυτοποιούνται» από κάμερες ασφαλείας και εν συνεχεία θα υφίστανται κυρώσεις!

Επιπροσθέτως, κάποιοι από το σάπιο σύστημα, έριξαν την ιδέα περί ανάγκης συστηματικής παρακολούθησης του κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD), από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος, δηλαδή τη μυστική υπηρεσία, ως πρώτο βήμα για να τεθεί εκτός νόμου. Ο δε αρμόδιος γι αυτό το θέμα υπουργός Εσωτερικών, Χορστ Ζεεχόφερ, είπε επ’ αυτού το εξής διφορούμενο: «Προς το παρόν δεν βλέπω τις προϋποθέσεις για την παρακολούθηση του κόμματος στο σύνολο του». Άρα, υπάρχουν οι «προϋποθέσεις» για παρακολούθηση κάποιων από το κόμμα, που θεωρούνται «επικίνδυνοι» για τη σαπίλα!

Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους! Παρόμοια, θα «απολαύσουν» και οι ίδιοι, όταν θα γυρίσει ο τροχός!